Urmareste-ne

Biletul zilei

Biletul zilei din 18.10.2021. Est versus vest, pentru 6.750 de lei

Nimic nu-i mai bine decât atunci când începe săptămâna bine. Şi asta încercăm şi noi să facem. Investim 100 de lei într-o cotă de 67,42 şi aşteptăm finalul serii.

Gazdele sunt favorite Turcia şi România

În Superlig-ul turcesc, avem două partide interesante în această seară. Mai întâi, Alanyaspor – Kayserispor, un duel între două formaţii cu rezultate destul de bune. Mai ales gazdele, care nu au pierdut de 5 runde. Nu credem că o vor face nici în seara asta, la capătul unui meci care nu anunţă prea multe reuşite. Aşa că luăm „1X şi sub 3,5 goluri”, la cotă 1,72.

În paralel, se joacă şi Hatayspor – Gaziantep. Oaspeţii au strâns un singur punct din 4 deplasări, în timp ce Hatay are patru victorii în ultimele 5 etape. Gazdele au prima şansă, dar pentru siguranţă mergem pe „PSF 1”, la cotă 1,57.

Universitatea Craiova – Academica este ultimul joc al estului, în Liga noastră 1. Oltenii vin după două derby-uri câştigate, 5-0 cu Dinamo şi 2-0 cu rivala din oraş. Iar acum întâlnesc ultima clasată, echipă fără victorie. Universitatea nu-şi permite paşi greşiţi, iar Reghecampf a demonstrat că e capabil să îşi motiveze echipa. „1 şi peste 1,5 goluri” are cota 1,93.

Patru cote peste 1,70 în vest

Din România, mergem în Spania, pentru două meciuri din jumătatea inferioară a clasamentului. Alaves primeşte vizita lui Betis în căutarea celei de-a două partide cu puncte. Până acum, gazdele au trei puncte, după victoria surprinzătoare în faţa campioanei Atletico Madrid (1-0). Betis, însă, joacă destul de bine afară şi ar trebui să plece măcar cu un punct. „X2 şi peste 1,5 goluri” are cota 1,78.

În celălalt meci al serii spaniole, se joacă Espanyol – Cadiz. Despărţite de două puncte în clasament, cele două sunt relativ apropiate ca valoare. Espanyol e una din formaţiile în partidele căreia se marchează, de obicei, puţin. Dar în seara această aşteptăm un GG, la cotă 2,25. Cadiz a evoluat bine în deplasare, cu gol înscris în fiecare meci afară.

Trecem în Italia, pentru Venezia – Fiorentina, un duel pe care oaspeţii îl vor câştiga. Au cotă 1,90 pentru victorie, iar noi avem încredere în ei.

Închidem în Anglia, cu un meci 100% londonez, între Arsenal şi Crystal Palace. Cu doi foşti mijlocaşi ai „tunarilor” pe cele două bănci, meciul se anunţă interesant. Vieira e un simbol pentru Arsenal, dar acum va încerca să o încurce. Nu credem că va reuşi, pentru că Arsenal e în creştere, cu 10 puncte din ultimele 4 runde, iar Arteta a fost antrenorul lunii septembrie. „1 solist” are cota 1,70.

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare