Urmareste-ne

Biletul zilei

Biletul zilei din 18 decembrie. Şase cote mari şi dăm o lovitură de peste 3.000 de lei

Sevilla - Atletico, cel mai tare meci de pe biletul zilei
Sevilla - Atletico, cel mai tare meci de pe biletul zilei

Oferta de meciuri în continuare foarte bogată, niciunul dintre campionate neîntrerupându-şi încă activitatea. Am căutat meciuri cu cote mari, meciuri de seară, care, credem, sunt şi profitabile. Avem şase pe biletul zilei de astăzi, iar cu o miză de 50 de lei sperăm la un câştig de aproape 3.200 de lei în online.

Doar pe goluri

Vă prezentăm alegerile noastre în ordinea de start a meciurilor. Începem în Elveţia, cu Luzern – Servette. Gazdele, în ciuda unul egal la Grasshoppers în runda precedentă, rămân cea mai slabă echipă din campionat, ultimul loc, 11 puncte din 17 meciuri. Servette, în schimb, e la jumătatea clasamentului, cu un număr dublu de puncte şi, mai important, într-o formă foarte bună. A luat 10 din ultimele 12 puncte puse în joc, singura remiză venind cu Basel. Aşadar, nu e de mirare că mizăm pe oaspeţi, mai exact pe cel puţin două goluri marcate de ei (cotă 1,95).

Ne mutăm în Belgia, pentru Gent – St. Truiden. Echipa mai bună e Gent, dar mereu a avut probleme cu acest adversar. Chiar şi atunci când a câstigat mai uşor, a luat gol. De altfel, ultimele patru directe au fost toate GG, iar St. Truiden conduce cu 2-1 la victorii, plus un egal. Evităm solistul, la îndemână pentru oricine, şi pariem pe GG, la cotă 2,14.

Tot pe GG (cotă 1,74) mergem şi la Cagliari – Udinese, unde ne aşteptăm să se termine chiar 1-1. Evident că nu vom juca niciodată scor exact. GG-ul are şanse mari să apară, indiferent dacă una dintre echipe se impune sau nu. Ambele simt fiori reci de B, dar Cagliari e mai aproape, deja pe loc retrogradabil.

Miza pe oaspeţi

În ultimele trei partide de pe bilet pariem numai pe oaspeţi. La Zwolle – Twente, avem cea mai mare cotă de pe bilet, un 2,30 pentru succesul oaspeţilor. Zwolle e ultima şi a pierdut 12 din 16. Twente e pe 5, luptă pentru Europa şi a câştigat 13 din ultimele 15 puncte disputate. În asemenea condiţii, ni se pare o cotă excelentă şi de neratat.

Cel mai tare meci de pe bilet e Sevilla – Atletico Madrid. Andaluzii, locul secund în campionat, au foarte mulţi accidentaţi. Şi mulţi dintre ei s-ar fi numărat printre titulari. Suso, Navas, Lamela sau En Nesyri sunt pierderi grele, iar absenţa lor se va vedea în faţa unuio adversar rănit, care vine după două înfrângeri la rând şi care a ieşit din top 3. Simeone nu poate accepta locul 4 şi va profita de lotul subţire al Sevillei. „Atletico M. câştigă cel puţin o repriză” are cota 1,93. Celor mai curajoşi, le recomandăm chiar şi 2 solist, la cotă 2,85.

Ultimul meci de pe bilet e Gil Vicente – Sporting în Portugalia. Pariem pe 2 şi peste 1,5 goluri, la cotă 1,96. Vă spunem doar atât, după 14 etape, Sporting are 12 victorii şi două remize. 38 de puncte din 42 posibile, la egalitate cu Porto, în fruntea clasamentului.

Pariază COTA BOMBĂ la CASA PARIURILOR. Ai 600 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la CASA PARIURILOR, casa de pariuri cu peste 750 de agenții în România. Dacă ești client nou, primești un BONUS DE BUN VENIT de 600 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, CASA PARIURILOR are o aplicație de ultimă generație pentru dispozitivele mobile, iar retragerea câștigurilor se poate face în aceeași zi!

Bilete câștigătoare