Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei din 18 februarie 2021. Triplăm investiţia cu ajutorul oaspeţilor

Biletul zilei din 18 februarie 2021. Vă propunem un bilet cu două partide, ambele din 16-imile Europa League, ambele de la ora 22:00. De fiecare dată, oaspeţii sunt favoriţi la casele de pariuri, iar noi am ales să mizăm şi pe un minim de goluri înscrise.

Molde a profitat de o grupă accesibilă

Biletul zilei din 18 februarie 2021. Granada – Napoli este un duel 100% latin. Gazdele, locul 8 în La Liga, aproape rezolvaseră problema calificării la finalul etapei a patra de grupe, în ultimele două jocuri obţinând un singur punct pentru un total de 11 şi un loc secund, în spatele PSV-ului. De partea cealaltă, Napoli a câştigat o grupă cu Real Sociedad, Alkmaar şi Rijeka, fără prea mari probleme. Ambele formaţii au jucat pe 13 în campionat, Granada pierzând o restanţă cu liderul Atletico, în timp ce Napoli s-a impus 1-0 în faţa marelui Juventus. Aşadar, moralul e de partea italienilor, care au şi echipa mai valoroasă. „1X şi peste 1,5 goluri” are cota 1,81.

Hoffe, fără înfrângere în Europa League

Biletul zilei din 18 februarie 2021. Molde – Hoffenheim este cea de-a doua partidă de pe bilet. Norvegienii au avut parte de o grupă accesibilă, dominată de Arsenal (maximum de puncte), cu Rapid Viena şi Dundalk. Un egal cu Rapid în ultima rundă le-a asigurat prezenţa în 16-imi. Din păcate pentru ei, nu au reînceput campionatul, aşa că nu vor avea meciuri oficiale „în picioare”. Mai mult, nu vor beneficia de avantajul terenului propriu, întrucât meciul se joacă la Villarreal. De partea cealaltă, Hoffe şi-a câştigat grupa cu Steaua Roşie, Liberec şi Gent (5 victorii şi un egal, golaveraj 17-2), dar în campionat nu merge prea bine. E doar pe 12, dar spre deosebire de adversar, are 8 partide oficiale numai în 2021. „1 şi peste 1,5 goluri” are cota 1,66.

Biletul zilei din 18 februarie 2021

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă un BONUS de Bun Venit 100% de până la 300 RON la Pariurile Sportive. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus la depunere de 100% până la 300 RON, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Bilete câștigătoare