Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei din 18 iulie 2020. Facem bani cu o cotă de 2.70

Biletul zilei din 18 iulie 2020. Facem bani cu o cotă de 2.70, formată din două partide programate în campionatele României, respectiv Angliei. Jocurile sunt programate de la 18:00, respectiv 19:30.

Biletul zilei din 18 iulie 2020. Facem bani cu o cotă de 2.70

  • Primul meci de pe bilet îi pune față în față pe cei de la Hermannstadt și Sepsi Sf. Gheorghe. Ambele echipe mai au de tras până sunt sigure cu au evitat retrogradarea, așa că ne așteptăm la un duel echilibrat, în care vor marca ambele formații.

Biletul zilei din 18 iulie 2020. Facem bani cu o cotă de 2.70

  • Al doilea duel le pune față în față pe Norwich și Burnley, unde gazdele sunt deja retrogradate matematic și nu mai joacă deloc la nivelul așteptat. Din acest motiv, nu credem că Burnley poate pleca din această deplasare fără măcar un punct.

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Promotii