Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei din 18 iulie 2021. Peste 300 de lei câştig din Gold Cup

Biletul zilei din 18 iulie 2021 vine din Gold Cup, echivalentul Euro pe zona Americii Centrale şi de Nord. Se joacă în etapa a treia a grupelor, meciuri decisive pentru clasamentul final şi calificarea în faza eliminatorie. Vă propunem un bilet de două meciuri, cu un câştig potenţial de peste 300 de lei.

SUA au avantajul terenului propriu

Biletul zilei din 18 iulie 2021. SUA – Canada este derby-ul grupei B, de la miezul nopţii. Ambele formaţii au jucat cu Haiti şi Martinica, înregistrând succese lejere. SUA s-au impus cu 1-0 (Haiti) şi 6-1 (Martinica), în timp ce Canada a făcut 4-1 cu ambele. În 2019, în Nations League-ul american SUA şi Canada şi-au împărţit victoriile, fiecare pe teren propriu. Acum, se joacă în Kansas, aşa că avantajul terenului e de partea SUA. „1 solist” are cota 1,72.

Mexic a câştigat ultimele 7 directe

Biletul zilei din 18 iulie 2021. Mexic – El Salvador e duelul primelor două clasate din grupa A. Mexic e principala candidată la trofeu, dar s-a împiedicat de Trinidad Tobago (0-0), după care a învins cu 3-0 pe Guatemala. El Salvador are două victorii şi conduce grupa cu şase puncte, după 2-0 şi cu Trinidad, şi cu Guatemala. În directe, Mexic a câştigat la ultimele 7 întâlniri, în precedentele 3 marcând de 3 ori de fiecare dată. „1 şi peste 2,5 goluri” are cota 1,83.

Biletul zilei din 18 iulie 2021

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate