Urmareste-ne

Biletul zilei

Biletul Zilei din 18 octombrie 2021. Cota 20.29 la început de săptămână

După un weekend în care fotbalul a revenit la viață, cu meciuri de top în cele mai importante campionate, începem săptămâna cu ultimele dueluri din etapa de weekend, pregătind astfel terenul pentru cupele europen. 


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Gazdele sunt favorite în România

Primul meci de pe bilet le pune față în față pe FC Botoșani și Chindia Târgoviște. Gazdele formează o echipă foarte puternică, care pierde greu puncte pe teren propriu. Din acest motiv am fost surprinși să vedem cota pe care o are FC Botoșani pentru victorie, 2.15. Nu am stat pe gânduri și am pus-o pe bilet.

Al doilea meci este mai dezechilibrat și le pune față în față pe U. Craiova și Clinceni. Oltenii sunt în formă, vin după rezultate bune și vor să țină seria de victorii vie. Așadar, 1.45 merită pe biletul de luni.

Cota 3.50 la Arsenal – Crystal Palace

Ne mutăm în Premier League unde avem duelul dintre Arsenal și Crystal Palace. Tunarii au revenit după debutul slab de sezon și cel mai probabil vor domina și această partidă. Am găsit în oferta Fortuna un pariu special foarte atractiv: Arsenal câștigă, peste 2,5 goluri în meci și peste 8,5 cornere în meci, toate la cota 3.50!

Închidem cu partida dintre Alaves și Betis Sevilla, din La Liga, unde goluri de ambele părți sunt recompensate cu 1.86.

Bilete câștigătoare