Urmareste-ne

Biletul zilei

Biletul zilei din 19 decembrie 2021 (varianta 2). Şapte pronosticuri uzuale pentru bani în buzunare

Nu mai e mult până la pauza de iarnă, aşa că încercăm să dăm lovitura acum, când oferta de meciuri e suficient de mare ca să nu fim forţaţi să jucăm ce nu ne place. Astăzi, avem 7 meciuri pe bilet, 7 pronosticuri pe semn, pe goluri sau pe semn şi goluri. Avem încredere în alegerile noastre şi mizăm 50 de lei pe ele. Dar dacă vreuna nu vă place, o puteţi scoate de pe biletul vostru.

Multe GG-uri

Noul val de COVID a dat peste cap, din nou, campionatele, în special Premier League. Tottenham a fost nevoită să-şi amâne mai multe meciuri în ultima perioadă, iar echipa nu s-a antrenat aşa cum trebuie. De acest lucru ar trebui să profite Liverpool, care are şi ea partea sa de „victime” ale coronavirusului. Dar „cormoranii” au avut continuitate pe gazon şi ăsta ar trebui să fie cel mai mare avantaj al lor. „2 solist”, la cotă 1,64, e numai bun de jucat.

Meci important avem şi în Bundesliga. E ultimul din acest an şi se întâlnesc FC Koln şi Stuttagart. Gazdele sunt liniştite la jumătatea clasamentului, însă VfB, locul 16 din 18, şi-a început deja lupta pentru evitarea retrogradării. E genul de meci în care se marchează. Tocmai de aceea, mizăm pe GG3+, la cotă 2,00.

Tot pe goluri pariem şi în Italia, în ultimele jocuri de azi. Torino joacă împotriva Veronei, iar marele derby e AC Milan – Napoli. Serie A nu mai e campionatul lui 0-0 şi 1-0, ba din contră. În ultimii ani, a devenit una dintre competiţiile în care se marchează mult. Ca să vă faceţi o idee, cea mai mică medie de goluri pe meci o are… Juventus, la 2,3. Majoritatea meciurilor echilibrate nu se mai termină 0-0, ci de la 1-1 în sus. Pariem GG, cotă 1,70 la Torino şi 1,64 la Milan.

Cotă enormă în Liga 1

Slavia Praga domină fotbalul din Cehia şi are un adversar destul de periculos în etapa 19. Merge la Banik Ostrava, locul 5. Totuşi, Stanciu şi colegii lui, 15-2-1 linie de clasament şi 48-11 golaveraj, sunt prea buni şi excludem orice alt rezultat în afară de „2 solist” (cotă 1,60).

Cea mai mare cotă de biletul zilei vine din România, de la Sepsi – FCSB. Bookmakerii nu cred că vor reuşi să marcheze ambele formaţii şi au pus o cotă foarte mare pentru GG, 2,27. Este exact pronosticul pe care pariem noi, pentru că Sepsi – FCSB chiar e un meci de GG. Aşa a fost mereu şi, în seara asta, nu va fi o excepţie.

Închidem cu Real Madrid – Cadiz, o partidă la îndemână amfitrionilor, care conduc în La Liga, în timp ce adversarii sunt la retrogragare. E un meci la discreţia lui Real, care, ne aşteptăm, să „măture” cu micuţa Cadiz. „1 şi peste 2,5 goluri”, la cotă 1,55, e cel mai bun pronostic pe care l-am găsit pentru acest duel.

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

Bilete câștigătoare