Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei din 19 iulie 2021. Dublăm banii cu fotbal și tenis

Biletul Zilei din 19 iulie 2021. Dublăm banii cu fotbal și tenis, într-o zi de luni în care avem ultimul meci din prima rundă a Ligii 1.

Biletul Zilei din 19 iulie 2021. Dublăm banii cu fotbal și tenis

Dinamo – FC Voluntari este meciul care închide etapa 1 din Liga 1. Surprize foarte mari nu au fost, favoritele CFR și U Craiova reușind să se impună la limită. Acum, Dinamo vrea să demonstreze că nu va avea din nou un sezon ratat, dar șansele să vedem acest lucru sunt destul de mici. Este greu de anticipat o câștigătoare, așa că mergem pe minimum două goluri în meci la cota 1.40.

Biletul Zilei din 19 iulie 2021. Dublăm banii cu fotbal și tenis

Continuăm cu duelul de tenis feminin de la turneul din Gdynia, Polonia. Ne așteteptăm ca slovaca Kucova să se impună în fața polonezei Radwanska, iar cota pentru acest pariu este 1.41.

Împreună, cele două meciuri puse pe același bilet oferă o cotă totală de 1.97.

Dinamo – FC Voluntari Peste 1,5 goluri @ 1.40
U. Radwanska – Kucova 2 @ 1.41
Curs final: 1.97

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate