Urmareste-ne

Biletul zilei

Biletul Zilei din 19 octombrie 2021. Se întoarce Liga, se întoarce și profitul!

Runda trei din grupele Ligii Campionilor începe astăzi cu meciuri de top la startul cărora sunt echipe precum PSG, Real Madrid sau AC Milan.

Cota 3.40 la Porto

Biletul nostru începe cu duelul dintre PSG și RB Leipzig, unde parizienii au nevoie de victorie pentru a-și asigura prezența în faza următoare a competiției. Cota pentru 1 solist la acest duel este 1.57.

Cea mai mare cotă de pe bilet vine de la duelul dintre FC Porto și AC Milan. Gazdele se apără foarte bine și ne așteptăm să vedem puține ocazii din partea oaspeților. Dar, ambele echipe au nevoie de puncte și probabil vor juca defensiv. Mizăm pe un X la cota 3.40.

Goluri multe la Ajax – Dortmund

Un alt meci care nu trebuie să lipsească de pe biletul de marți este cel dintre Ajax Amsterdam și Borussia Dortmund, unde ne așteptăm să vedem foarte multe goluri. Din acest motiv, recomandăm să pariați pe minimum patru goluri în meci, la cota 1.95.

Închidem biletul cu jocul dintre Șahtior Donețk și Real Madrid, unde mergem pe mâna galacticilor, la cota 1.70.

Împreună, toate meciurile puse pe același bilet oferă o cotă totală de 17.70.

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă un BONUS de Bun Venit 100% de până la 300 RON la Pariurile Sportive. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus la depunere de 100% până la 300 RON, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

Bilete câștigătoare