Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei din 2 decembrie 2020. Profit de peste 300 de lei din grupa G

Biletul zilei din 2 decembrie 2020 vine din grupa G a Ligii Campionilor. Ambele meciuri ale serii se joacă de la 22:00, Barcelona şi Juventus fiind deja calificate în faza următoare, în timp ce Dinamo Kiev se luptă cu Ferencvaros pentru locul de Europa League. Juventus primeşte vizita lui Dinamo, iar Barcelona se deplasează în Ungaria, pe terenul lui Ferencvaros.

Juventus mai are şanse la primul loc

Biletul zilei din 2 decembrie 2020. Juventus – Dinamo Kiev este returul meciului din prima etapă, când italienii s-au impus în Ucraina cu 2-0. Între timp, după 4 meciuri, Juventus a strâns 9 puncte şi are biletele pentru optimi, în timp ce trupa lui Mircea Lucescu are un singur punct, din remiza de la Ferencvaros. Ucrainenii vor căuta să scoată maximum de la Torino, dar Juve are încă şanse la primul loc şi va fi greu de răpus. „1 şi peste 2,5 goluri” are cota 1,95.

Ferencvaros, cea mai slabă apărare

Biletul zilei din 2 decembrie 2020. Ferencvaros – Barcelona este celălalt meci al grupei. Catalanii sunt una dintre cele 3 echipe care după 4 meciuri avea maximum de puncte, 12. Contra ungurilor, nu ar trebui să aibă prea mari probleme indiferent ce formulă vor trimite în teren. Ferencvaros a marcat în fiecare meci de până acum, dar a şi încasat. Are cea mai slabă apărare din grupă şi a doua cea mai slabă dintre toate formaţiile din această fază a competiţiei. „2 şi peste 1,5 goluri” are cota 2,17.

Biletul zilei din 2 decembrie 2020. Profit de peste 300 de lei din grupa G

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii