Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei din 2 februarie 2020. Dublăm banii pe tichetul principal

Biletul Zilei din 2 februarie 2020. Interul a cam pierdut trena „Bătrânei Doamne”, Juventus s-a îndepărtat la 3 puncte, dar probleme pot apărea și din cauza lui Lazio. Echipa lui Ștefan Radu este la doar două puncte în spate, plus că are și un meci mai puțin jucat. Absența lui Suarez contează enorm în jocul catalanilor, nimeni nu se aștepta la acest lucru.

Biletul Zilei din 2 februarie 2020. Udinese – Inter

Messi este numărul 1 la Barcelona, dar și Messi fără jucători de calitate în preajma lui, nu poate face lucruri importante. Catalanii sunt într-un soi de derivă, Realul s-a distanțat la 6 puncte, iar numărul golurilor primite de către Barca în acest sezon de La Liga este foarte mare: 23. Levante are o serie de 3 înfrângeri consecutive, dacă lucrurile vor continua așa, echipa din Valencia s-ar putea să intre în hora retrogradării. Oaspeții nu au remizat până acum în La Liga.

Biletul Zilei din 2 februarie 2020. Barcelona – Levante

Cele trei remize consecutive o mențin pe Inter pe locul secund, dar lucrurile încep să se complice dacă Interul nu obține o victorie azi. Lazio este extrem de aproape, la doar două puncte, iar cei de la Juventus fac foarte rar pași greșiți. Pe propriul teren, Inter a pierdut un singur meci, însă numărul victoriilor obținute este foarte mic, doar 6 din 11 partide disputate. Deplasările sunt cele o mențin pe Inter în top, oaspeții sunt singurii ce nu au pierdut pe teren străin până acum, având un bilanț de 8 victorii și două rezultate de egalitate.

Udinese a legat două înfrângeri consecutive, gazdele păstrează o distanță ok față de ultimele trei clasate și sunt ceva mai liniștite în acest moment. Totuși, dacă Udinese nu o să înceapă să câștige punctele din meciurile cu echipe de același nivel, totul se poate complica. Pe propriul teren, Udinese este o echipă foarte puternică, strângând până acum 17 puncte dintr-un total de 30.

Biletul zilei din 02.02.2020

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Promotii