Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei din 2 iunie 2021. Două victorii ne dublează banii

Biletul zilei din 2 iunie 2021. Înaintea startului Campionatului European, avem parte de multe amicale interţări, în vederea ultimelor pregătiri înaintea turneului final. De asemenea, în această fereastră de meciuri, şi selecţionatele care nu vor merge la Euro au programate dispute amicale.

Norvegia e favorită

Biletul zilei din 2 iunie 2021. De la ora 20:00, Norvegia şi Luxemburg, două naţionale care vor privi Euro la tv, se întâlnesc în Spania, la Malaga. Nordicii sunt favoriţi în faţa micuţei naţionale a Luxemburgului, chiar dacă nu evoluează pe teren propriu. Luxemburg are o singură victorie în ultimele 6 partide, obţinută în Irlanda, în preliminariile pentru Mondial. În schimb, au pierdut cu formaţii modeste precum Qatar sau Cipru şi au remizat cu Azerbaidjan. Înfrângerile cu Portugalia (1-3) şi Austria (0-3) au fost cât se poate de normale. Norvegia a câştigat în Muntenegru şi Gibraltar în perioada recentă, dar a pierdut cu Turcia. A scos şi un egal în ultimul meci de Liga Naţiunilor, 1-1 în Austria. „1 solist” are cota 1,43.

Posibilă optime la Euro

Biletul zilei din 2 iunie 2021. Olanda şi Scoţia au şanse să se întâlnească în optimile de la Euro, dacă ambele formaţii se califică din grupele C şi D. Până atunci, vor juca, de la 21:45, un amical în Portugalia. Favorită este „Portocala mecanică”, naţională care e cotată cu a şasea şansă la câştigarea turneului final Euro. Scoţia e o formaţie interesantă, cu mulţi jucători care evoluează în Anglia. Cei mai bine cotaţi sunt Robertson (Liverpool), McTominay (Manchester United) şi Tierney (Arsenal), toţi de profil defensiv. Dar în atac nu dispune de aceiaşi valoare. „1 solist” are cota 1,45.

Biletul zilei din 2 iunie 2021

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă un BONUS de Bun Venit 100% de până la 300 RON la Pariurile Sportive. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus la depunere de 100% până la 300 RON, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

Bilete câștigătoare