Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei din 2 mai 2020. Două ponturi din Belarus ne dublează rapid banii

Biletul zilei din 2 mai 2020. Două ponturi din Belarus ne dublează rapid banii. Mizăm pentru un profit consistent pe ultimele meciuri de astăzi, Ruh Brest – Gorodeya și Dinamo Minsk – FC Slutsk. Primul duel se dispută de la ora 16:00, astfel încât să aveți timp să pariați.

Două ponturi din Belarus ne dublează rapid banii

  • Două ponturi din Belarus ne dublează rapid banii. Primul este de la partida Ruh Brest – Gorodeya, ce se dispută de la ora 16:00. Gazdele se află destul de jos în clasament, pe locul 12, și vin după o serie de rezultate oscilante, în care s-au impus o singură dată. De partea cealaltă, oaspeții stau puțin mai bine, au un punct în plus și se clasează pe poziția a opta, după cele trei victorii din ultimele cinci meciuri. Ne așteptăm la un duel de care pe care, cu cel puțin un gol marcat.

Biletul zilei din 2 mai 2020

  • Biletul zilei continuă cu celălalt meci de la ora 18:00 dintre Dinamo Minsk – FC Slutsk. Gazdele au un debut de sezon extrem de dificil, cu trei victorii și trei înfrângeri. Rezultatele dezamăgitoare le plasează abia pe locul nouă. În schimb, oaspeții trec printr-un moment excelent, cu patru succes, un egal și o înfrângere, și se află pe prima poziție în clasament. Așadar, ne așteptăm la un duel extrem de disputat, în care ambele echipe să lupte pentru victorie încă din primul minut și ambele să marcheze până la sfârșitul celor 90 de minute.
Biletul zilei din 2 mai 2020. Două ponturi din Belarus ne dublează rapid banii

Biletul zilei din 2 mai 2020. Două ponturi din Belarus ne dublează rapid banii

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă un BONUS de Bun Venit 100% de până la 300 RON la Pariurile Sportive. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus la depunere de 100% până la 300 RON, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

+ posts

Promotii