Urmareste-ne

Biletul zilei

UPDATE: biletul de LIGA CAMPIONILOR, câștigător! Am prins un egal fabulos, de cotă 3,90!

Ronaldo, încă o data decisiv pentru United!
Ronaldo, încă o data decisiv pentru United!

UPDATE: După biletul de 2.000 de lei câștigat chiar de Halloween, experții Betmag au mai dat o lovitură spectaculoasă. Recomandarea de ieri pentru Champions League ne-a adus un nou profit frumușel.

Piesa de rezistență a biletului, format din doar patru evenimente a fost fără îndoială egalul de la Atalanta – Manchester, cotă 3,90!

Mulțumim, Cristiano Ronaldo!

Rămâi pe pagina noastră www.betmag.ro sau pe pagina de Facebook, Betmag – pariuri pentru fanatici, acolo unde postăm biletele atent analizate de specialiștii BETMAG!

 

O nouă etapă de Liga Campionilor se pregătește să înceapă în această marți, așa că pariem pe cele mai interesante meciuri ale serii. 


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Favoritele nu se încurcă azi

Deschidem biletul cu jocul dintre Villarreal și Young Boys, unde ne așteptăm ca gazdele să obțină toate cele trei puncte. Spaniolii joacă bine în Ligă, iar oaspeții nu mai au forța de la începutul competiției, așa că pariem pe 1 solist la cota 1.40.

Continuăm cu jocul dintre Juventus și Zenit, unde ne așteptăm ca torinezii să câștige fără emoții, mai ales că au nevoie de victorii pentru a spăla rușinea din campionat.

Cota 3.90 la Atalanta – Man. United

Nu lipsește de pe bilet nici jocul dintre Dinamo Kiev și FC Barcelona, unde avem cota 1.72 pentru un succes al catalanilor în această deplasare.

Închidem cu cea mai mare cotă de pe bilet, 3.90 pentru X la Atalanta – Manchester United, echipe care vor mai mult să nu piardă decât să obțină o victorie în acest meci important.

Bilete câștigătoare