Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei din 2 septembrie 2020. Profitul vine din fotbal

Biletul zilei din 2 septembrie 2020. Profitul vine din fotbal, unde pariem pe două meciuri din Suedia Divizia 1 Sodra. Acestea sunt FC Linkoping City – Assyriska Turabdin IK și Lunds BK – Torns IF, ambele sunt programate de la ora 20:00.

Biletul zilei din 2 septembrie 2020

  • Biletul zilei din 2 septembrie 2020 are în componență două meciuri din Divizia 1 Sodra a Suediei deoarece oferta nu este așa bogată astăzi. Primul duel de pe tichetul de azi este cel dintre Linkoping City și Assyriska, unde mizez 1x. Echipa gazdă vine după patru înfrângeri la rând și consider că acum e momentul să pună punct acestei perioade negre. Adversara pe care o întâlnește nu este una de speriat, deci are toate șansele să obțină minimum un punct.

Biletul zilei din 2 septembrie 2020

  • Al doilea meci de pe biletul de astăzi, 2 septembrie 2020, este cel care le pune față în față pe Lunds BK și Torns IF. De această dată aleg peste 2,5 goluri. Ultimele patru partide dintre cele două echipe au avut un rezultat cu goluri multe, ceea ce cred că se va întâmpla și acum.
Biletul zilei din 2 septembrie 2020. Profitul vine din fotbal

Biletul zilei din 2 septembrie 2020. Profitul vine din fotbal

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

Bilete câștigătoare