Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei din 20 martie 2021. Câştig de 250 de lei din campionatele de top

Biletul zilei din 20 martie 2021. Vă propunem un bilet al zilei cu două partide, ambele de la 22:00, în două dintre cele mai puternice întreceri interne din lume: Premier League şi La Liga. Brighton primeşte vizita lui Newcastle, în timp ce Sevilla se deplasează la Valladolid. Mizăm pe continuarea „tradiţiei” şi ne alegem cu un câştig de 250 de lei. 

Newcastle, zero victorii cu Brighton în Premier League

Biletul zilei din 20 martie 2021. Brighton – Newcastle este un duel între două vecine de clasament, locurile 16 şi 17, imediat deasupra zonei roşii. Gazdele au un avantaj de un punct, dar şi palmaresul de partea lor: în Premier League, Brighton nu a pierdut niciodată cu Newcastle. Au fost o victorie şi două remize acasă şi două succese plus două egaluri în deplasare. De altfel, Newcastle a înscris o singură dată în cele 7 directe amintite. „1 solist” are cota 1,65.

Ultimele 5 directe au fost de „under”

Biletul zilei din 20 martie 2021. Valladolid – Sevilla aduce faţă în faţă echipa de pe locul 16 şi cea de pe 4. Oaspeţii au 9 puncte mai mult decât urmăritoarea Sociedad şi par siguri de locul în ediţia viitoare de Liga Campionilor. Un parcurs bun pe final de campionat le-ar putea aduce chiar şi un loc pe podium. La gazde, situaţia e mult mai grea şi înseamnă luptă pentru evitarea retrogradării. Valladolid e pe 16, 26 de puncte, la 3 lungimi de Alaves, prima retrogradabilă în acest moment. Sevillei i-a luat două puncte în ultimele două directe, dar nu a mai bătut-o din 2012. Precedentele 5 confruntări au avut cel mult două reuşite pe tabelă. „X2 şi sub 3,5 goluri” are cota 1,52.

Biletul zilei din 20 martie 2021

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii