Urmareste-ne

Biletul zilei

Biletul Zilei din 20 noiembrie 2021. Goluri și favorite pentru 1277 lei!

Așteptarea a luat sfârșit! S-a întors weekendul în care avem meciuri din competițiile interne, după o pauză cu meciuri internaționale.

Cota 1.60 la Liverpool – Arsenal

Deschidem biletul zilei cu jocul din Liga 1 dintre FC U Craiova 1948 și CFR Cluj, unde ne așteptăm ca oaspeții să obțină toate cele trei puncte, la cota 1.72.

Ne mutăm în Premier League, unde avem parte de Liverpool – Arsenal de la ora 19:30, ora României. Gazdele sunt favorite, dar oaspeții sunt în revenire de formă, așa că pariem pe goluri de ambele părți la cota 1.60.

Tot din Premier League este și duelul dintre Watford și Manchester United, unde mergem din nou pe goluri de ambele părți, în special din cauza formei proaste prin care trece echipa din Manchester.

Derby și în Serie A

Cea mai mică cotă de pe bilet vine de la meciul dintre Atletico Madrid și Osasuna, unde avem parte de 1.45 pentru un succes al echipei lui Simeone.

Închidem biletul cu partida dintre Fiorentina și AC Milan, unde ambele echipe vor puncte, așa că cel mai bun pronostic este peste 2,5 goluri la cota 1.85.

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare