Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei din 20 septembrie 2020. Câştig de 430 de lei din 4 goluri

Biletul zilei din 20 septembrie 2020. Toate marile campionate şi-au reluat activitatea, iar astăzi mizăm pe două partide din Anglia şi Franţa. Leicester joacă „acasă” cu Burnley, iar Marseille primeşte vizita lui Lille.

Burnley, nicio victorie la Leicester

Biletul zilei din 20 septembrie 2020. Leicester – Burnley începe la 21:00, în etapa a doua a Premier League. „Vulpile” au câştigat cu 3-0 în prima rundă, pe terenul lui West Borm. De partea cealaltă, Burnley nu a debutat în campionat, dar a disputat o partidă de Cupa Ligii, în urmă cu trei zile, în care a trecut de Sheffield la lovituri de departajare, după ce a revenit de la 0-1. În precedentele vizite la Leicester, Burnley nu a câştigat niciodată de la ultima promovare, în 2016. „1 şi peste 1,5 goluri” are cota 2,15.

Meci echilibrat

Biletul zilei din 20 septembrie 2020. Marseille – Lille se joacă de la 22:00, în runda a patra din Ligue 1. Două formaţii echilibrate valoric, adversarele din acest meci promit un duel echilibrat. Ambele au câte două victorii, dar Lille are avantajul unui egal faţă de un eşec al lui Marseille în campionat. Patru din precedentele 5 directe s-au terminat cu goluri de ambele părţi, lucru extrem de probabil şi acum. „Ambele marchează” are cota 2,00.

Biletul zilei din 20 septembrie 2020

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

Bilete câștigătoare