Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei din 21 august 2021. Meciuri de top pentru un câștig mare

Biletul zilei din 21 august 2021. Meciuri de top pentru un câștig mare! Am ales dueluri din Premier League, La Liga, Bundesliga, Serie A și Ligue 1 pentru o sâmbătă de milioane. Le puteți juca împreună în combinație, așa cum sunt pe tichetul meu, vă puteți alege din ele și vă formați cota pe care-o doriți sau pur și simplu le jucați separat pe toate, în single.

Biletul zilei din 21 august 2021. Meciuri de top pentru un câștig mare

Biletul zilei din 21 august începe un meciul din Premier League dintre Aston Villa și Newcastle. Cele două echipe au terminat aproape una de celalată în sezonul trecut, cu un plus de 10 puncte pentru gazde, care au profitat de lotul mult mai valoros. Mă aștept să se impună sâmbătă din același principiu, pentru că au echipa mai bună.

Următorul duel este din La Liga și le pune față în față pe Espanyol și Villarreal, unde mă aștept ca amândouă să marcheze, așa cum s-a întâmplat la ultima partidă directă.

Inter – Genoa este următorul meci de pe bilet, campioana Italiei este mare favorită în fața adversarilor chiar și fără Lukaku. Mă aștept ca Dezko, înlocuitorul atacantului belgian, să-și arate clasa încă de la prima partidă. Vă recomand peste 2,5 goluri.

Goluri multe în Bundesliga!

Am ajuns și la cele două partide din Bundesliga. La Leverkusen – Gldabach mă aștept ca cele două echipe să-și arate forța ofensivă și să avem la finalul celor 90 de minute peste 3,5 goluri. Iar la Hertha – Wolfsburg pariez tot pe goluri, dar de această dată mă aștept să marcheze ambele.

Saint Etienne – Lille este ultimul duel de pe biletul zilei de sâmbătă. Campioana Franței a dezamăgit crunt în primele două etape și are un singur punct în clasament, în timp ce gazdele, deși au marcat de fiecare dată, n-au reușit să obțină mai mult de o remiză, de două ori acest scenariu s-a repetat. Pronosticul meu este peste 2,5 goluri sau GG.

Biletul zilei din 21 august 2021. Meciuri de top pentru un câștig mare

Biletul zilei din 21 august 2021. Meciuri de top pentru un câștig mare

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Bilete câștigătoare