Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei din 21 decembrie 2020. Cotă 3,00 din două potenţiale remize

Biletul zilei din 21 decembrie 2020. Superliga turcă are programate două partide în această seară, ambele de la ora 18:00. Antalyaspor – Kayserispor şi Konyaspor – Sivasspor se anunţă a fi meciuri echilibrate. Toate cele patru formaţii se clasează în a doua jumătate a clasamentului, într-un interval de numai 5 puncte.

Trei din trei remize

Biletul zilei din 21 decembrie 2020. Antalya – Kayseri este un meci între locurile 15 şi 18. Istoria ne spune că de câte ori cele două se întâlnesc se termină egal. Cel puţin aşa s-a întâmplat în ultimele trei confruntări. Mai mult, Kayseri are patru remize în campionatul curent, în chiar ultimele 4 etape, iar Antalya are 5 rezultate de egalitate în 12 meciuri. Pentru un grad sporit de siguranţă, alegem chiar o variantă dublă. „PSF X” are cota 1,82.

Sivas, singura echipă neînvinsă în deplasare

Biletul zilei din 21 decembrie 2020. Konya – Sivas aduce faţă în faţa două formaţii cu stiluri diferite. Gazdele adună puncte acasă, 10 din 15 în acest sezon, în timp ce oaspeţii sunt specializaţi în deplasare. Sivas e singura echipă din Superligă care nu a pierdut pe teren străin. Pentru ca „meniul” să fie complet, Sivas, la precedentele două vizite pe terenul Konyei, a plecat neînvinsă, dar şi necâştigătoare. 1-1 şi 2-2 rezultatele celor două partide. „PSF X” are cota 1,65.

Biletul zilei din 21 decembrie 2020

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii