Urmareste-ne

Biletul zilei

Biletul zilei din 21 decembrie (varianta 2). Vive la France! Pariem exclusiv în Ligue 2 pentru 2.000 de lei

Nimes - Toulouse, al doilea episod în 4 zile, după 1-4 în Cupă
Nimes - Toulouse, al doilea episod în 4 zile, după 1-4 în Cupă

V-am pregătit un bilet 100% francez, unul format exclusiv din partide din Ligue 2. Se joacă în etapa cu numărul 19, iar primele 5 din campionat sunt despărţite de doar 3 puncte. Lupta pentru promovare e una extrem de încinsă, dar nu e de neglijat nici ce se întâmplă în partea de jos a clasamentului. Descoperiţi alegerile noastre şi motivele care au dus la ele în rândurile de mai jos.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Liderul caută o nouă victorie

Ajaccio conduce Ligue 2 şi caută al 11-lea succes stagional, care i-ar garanta menţinerea pe prima poziţie. Adversar îi este Grenoble, echipa de pe locul 15 din 20, cu trei înfrângeri consecutive. Liderul are cea mai bună defensivă, cu doar 8 goluri primite, dar atacul nu funcţionează la fel de bine, doar 19 goluri marcate. Ultimele trei victorii au fost toate cu 1-0 şi seria ar putea continua. Oricum, mizăm pe „ solist” la cotă 1,70.

Tot pe victorie simplă pariem şi în Guingamp – Dunkerque, şi asta pentru că oaspeţii sunt pe ultimul loc la capitolul formă. Dunkerque a pierdut ultimele 4 jocuri, lucru care a dus-o pe penultima poziţie. Doar Nancy e mai jos, dar nu se ştie pentru cât timp. Guingamp are o mare problemă în defensivă pentru că a marcat de cel puţin două ori în trei din ultimele 5 meciuri şi, cu toate acestea, a reuşit un singur succes, un 3-2 cu Dijon. Altfel a remizat 2-2 cu Toulouse (locul 2) şi a pierdut 2-3 cu Bastia. Cum Dunkerque nu pare capabilă să înscrie atât de mult, mizăm pe „1 solist” la 1,84.

Două GG-uri probabile

Unul dintre cele mai frumoase meciuri din această rundă se anunţă a fi cel dintre Paris FC şi Amiens. Paris e pe locul 4 în campionat, dar, în acelaşi timp, cea mai în formă echipă, cu 5 victorii la rând. Amiens, locul 12, n-a pierdut nici ea în precedentele 5 runde. În aceste condiţii, ne aşteptăm să vedem goluri de ambele părţi, iar GG-ul e cotat la 2,04.

Tot GG anticipăm şi la Nimes – Toulouse. Oaspeţii nu trec prin cea mai bună perioadă, un singur succes în ultimele 5 runde, şi au pierdut şefia clasamentului, dar sunt la doar un punct în spatele lui Ajaccio. Rămân, totuşi, echipa cu atacul cel mai prolific, 38 de goluri în 18 etape. De partea cealaltă, Nimes are moral bun şi victorii în precedentele două jocuri acasă. GG-ul, la 1,75, ni se pare alegerea optimă, mai ales că ultimul joc disputat de cele două a fost directul din Cupă, 4-1 pentru Toulouse.

Meciuri închise la Sochaux şi Auxerre

Închidem biletul cu două meciuri care se anunţă sărace în goluri. Sochaux şi Le Havre, două dintre echipele cu cele mai mici medii de reuşite pe meci, evoluează contra lui Valenciennes şi Auxerre. Sochaux – Valenciennes, locurile 5 şi 17, sunt două formaţii cu rezultate similare în ultimele 5 runde. Ambele au bifat câte un succes, două remize şi două eşecuri. Deşi sunt la capete opuse de clasament, nu excludem un rezultat de egalitate între cele două. Mizăm totuşi pe goluri puţine, pe „sub 2,5”, la cotă 1,59.

Auxerre – Le Havre e un duel pentru promovare. Gazdele sunt pe 3, oaspeţii, pe 6, cu doar 4 puncte între ele. Sunt două formaţii cu abordări opuse, Auxerre preferând atacul, dovadă a doua cea mai mare medie de goluri din campionat (2,8), în timp ce Le Havre mizează pe defensivă, a doua cea mai mică medie de reuşite (1,6). Directele au fost şi ele strânse, ultimele şapte având maximum două goluri pe tabelă, patru remize 1-1. „Sub 2,5 goluri” are cota 1,71.

Bilete câștigătoare