Urmareste-ne

Biletul zilei

Biletul Zilei din 21 noiembrie 2021. Derby în Italia pentru un profit de 2400 lei

Va fi din nou bucurie pe San Siro?
Va fi din nou bucurie pe San Siro?

Specialiștii BETMAG vin cu o propunere spectaculoasă, formată din 4 recomandări. Suficiente însă pentru a face o cotă tentantă!


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Câștigă FCSB fără Edi?

Ne așteptăm să vedem un duel dominat de FCSB în fața celor de la Botoșani, deoarece jucătorii trebuie să demonstreze că merită să rămână la echipă după ce a fost o adevărată revoluție în ultimele săptămâni la echipă. Din acest motiv, pariem cu încredere pe 1 solist la cota 1.73.

Ne mutăm în Premier League unde ne așteptăm să vedem spectacol la Manchester City – Everton, așa că pariem cu încredere pe minimum patru goluri în meci, cele mai multe probabil din partea gazdelor.

Cota 3.45 la Inter – Napoli

Nu lipsește de pe bilet nici meciul dintre Freiburg și Eintracht Frankfurt, unde mergem pe o dublă în favoarea oaspeților, la cota 1.85.

Închidem cu jocul dintre Inter și Napoli, unde ne așteptăm să vedem echilibru. Din acest motiv, pariem curajos pe un X, la o cotă foarte bună, 3.45.

Bilete câștigătoare