Urmareste-ne

Biletul zilei

Biletul zilei din 21 noiembrie 2021 (varianta 3). Pe seară, banii vin la tine cu meciuri latine

Lyon - Marseille, derby-ul care închide etapa în Ligue 1
Lyon - Marseille, derby-ul care închide etapa în Ligue 1

Ultima lovitură a săptămânii vine odată cu partidele de seară. Niciuna nu începe înainte de ora 21:00 şi jucăm numai pe fotbalul latin, de pe două continente. Din România, până în Brazilia, pentru o cotă totală de 31,27.

Europa, la putere

Şi nu puteam să începem un bilet fără să punem Liga 1. FCSB are un examen greu cu Botoşani, cel puţin teoretic. Ştim cu toţii statisticile în directe, cu moldovenii care au făcut mai mult act de prezenţă. Dar haosul de la FCSB poate fi speculat. Nu excludem deloc posibilitatea ca oaspeţii să se întoarcă la Botoşani cu puncte, dar pentru siguranţă mergem pe „egal la pauză sau la final”, la cotă 1,70.

Ne mutăm uşor, uşor spre vest, în Italia. Roma lui Mourinho merge la Genoa în încercarea de a mai pune nişte puncte în clasament. Gazdele sunt jos, imediat deasupra retrogradării, şi au trecut şapte luni de la ultima victorie acasă în campionat. Adică nu au niciuna în acest sezon. Roma, în schimb, a marcat de minim două ori în toate deplasările interne, mai puţin la Torino, când a pierdut 0-1 cu Juventus. Opinăm că o să repete performanţa şi la Genoa, iar cota pentru cel puţin două goluri ale oaspeţilor este 1,70.

În Ligue 1, etapa se încheie cu derby-ul Lyon – Marseille. Gazdele joacă bine acasă, oaspeţii nu la fel de bine afară. Marseille stă mai bine în clasament, dar Lyon a dominat directele, şase victorii în ultimele 10. Pe de altă parte, cele mai recente două, cele din sezonul trecut, au fost ambele 1-1. Riscăm puţin, pe feeling, şi spunem că o să fie o victorie a gazdelor. Cota e superbă, 2,02, cu un bonus mititel de la Betano.

Ultimul joc european e cel dintre Real Sociedad şi Valencia. Venirea lui David Silva la Sociedad acum două veri a ridicat nivelul la echipă. Anul trecut, bascii s-au bătut în top, iar acum sunt din nou pe podium. Valencia e la jumătatea clasamentului şi a cam uitat să câştige. Are o singură victorie în ultimele 9 etape, un 2-0 acasă cu Villarreal. În aceste condiţii, gazdele sunt mari favorite, iar „1 solist” are cota 1,60.

 

Goluri puţine în America de Sud

Trecem Atlanticul pentru trei partide în Brazilia şi Argentina. Începem în ţara cafelei, unde Corinthians primeşte vizita lui Santos, iar America MG merge la Fluminense. O fi Brazilia ţara „joga bonito”, dar în meciurile interne e mai răruţ cu golurile. În aceeaşi linie se înscriu şi cele două partide alese de noi, unde nu vedem mai mult de 2 goluri pe meci. Bookmakerii par să fie de acord cu noi, că dau cote 1,50, respectiv 1,55, pentru „sub 2,5 goluri” la cele două jocuri.

Ultimul meci de pe bilet e în Argentina, în partea de jos a clasamentului. Arsenal de Sarandi, ultima clasată, are şansa să mai ia nişte puncte cu Newell’s Old Boys. Gazdele au 16 puncte din 20 de etape, un randament extrem de slab, dar 14 dintre ele au fost câştigate pe teren propriu. De partea cealaltă, Newell’s e a treia cea mai slabă în deplasare. Şase puncte în 9 meciuri afară au luat oaspeţii, doar însăşi Arsenal de Sarandi şi San Lorenzo având mai puţine. Drept urmare, mergem pe o şansă dublă cu o probabilitate mare de succes, 1X la cotă 1,44.

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare