Urmareste-ne

Stiri Principale

UPDATE: Biletul zilei (21 septembrie): am pierdut în minutul 90, pe golul marcat de Rayo Vallecano la Bilbao!

UPDATE:

Biletul zilei în cotă 14 a mers ceas, pâna la ultimul meci. Am mizat perfect pe jocurile din Cupa Ligii engleze, ne-au ținut bine cele două GG-uri din Italia, am prins un PSFX lejer la LEvante – Celta, 0-0 în pauză, dar am pierdut în minutul 90, la Athletic Bilbao – Rayo Vallecano. La 1-1 luam banii, dar oaspeții au marcat la una din ultimele faze ale meciului!

Mergem înainte! Rămâi pe www.betmag.ro sau intră pe pagina noastră de facebook, https://www.facebook.com/betmag.ro  pentru cele mai proaspete informații despre meciurile zilei și despre pariurile marca BETMAG!

 

Nu e nici un moment mai bun decât prezentul să câştigăm nişte bani. Iar meciurile din seara asta reprezintă oportunitatea perfectă pentru un bilet de cotă 14 şi un câştig de 700 de lei la 50 investiţi. Pariem în Anglia, Italia şi Spania, câte două partide pe ţară.

Patru partide de la 21:45

Mijlocul săptămânii este plin de meciuri interne, fie că vorbim de Cupă, ca în Anglia, sau de campionate, cum e cazul în Italia şi Spania. În Cupa Ligii, mizăm pe partidele a doi dintre granzii Albionului. Liverpool joacă la Norwich, iar Klopp va folosi multe rezerve, aşa că gazdele au toate şansele să înscrie. Chiar dacă nu o fac, ne aşteptăm la minim trei reuşite ale „cormoranilor”. Iar cota pentru „ambele marchează SAU peste 2,5 goluri” e 1,39. În cealaltă partidă selectată, Manchester City – Wycombe, trupa lui Guardiola trebuie să facă spectacol, mai ales după 0-0 cu Southampton din week-end. „Peste 3,5 goluri” e cotat la 1,62.

Serie A nu mai e de câteva sezoane campionatul lui 0-0 şi 1-0. Se marchează mult, iar echipele mici reuşesc de multe ori să puncteze în poarta granzilor. Nu e cazul de formaţii mici, totuşi, în meciurile alese de noi. Avem Fiorentina – Inter şi Atalanta – Sassuolo, la care am mizat pe GG, la cote apropiate, 1,60 la primul joc şi 1,57 la cel de-al doilea.

Spania promite meciuri închise

Dacă Italia este din ce în ce mai spectaculoasă, nu acelaşi lucru se poate spune despre Spania. Cel puţin nu în cazul formaţiilor de pe biletul nostru. Athletic Bilbao primeşte vizita lui Rayo, într-un meci pe care are şanse mari să îl câştige, dar cu puţine goluri. Ne acoperim şi jucăm şansă dublă, „1X şi sub 3,5 goluri”, un pronostic pentru care primim cotă 1,50. Ultima partidă de pe bilet este Levante – Celta Vigo, două formaţii care nu au câştigat. Levante are patru remize şi o înfrângere, Celta, patru înfrângeri şi o remiză. Gazdele au câţiva accidentaţi, lucru care le poate pune probleme. N-ar fi exclus ca şi după această rundă ambele să rămână cu zero în dreptul victoriilor, aşa că mergem pe „PSF X”, la cotă 1,65.

Biletul zilei din 21 septembrie 2021

Biletul zilei din 21 septembrie 2021

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate