Urmareste-ne

Biletul zilei

Biletul zilei din 22 decembrie 2021 (varianta britanică). Numai pariuri pe goluri şi un câştig puţin peste 2.000 de lei

Primul bilet al zilei este dedicat exclusiv fotbalului britanic, cu trei partide din Anglia, în Cupa Ligii, şi alte trei din Scoţia, unde se joacă etapa cu numărul 19. Toate cele şase partide selectate au aceeaşi oră de start: 21:45.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Arsenal îşi aşteaptă adversarele din semifinalele Cupei Ligii

Arsenal n-a avut niciun fel de emoţii cu Sunderland în primul sfert de finală din Cupa Ligii, câştigând cu un categoric 5-1. Astăzi, se dispută celelalte trei partide din această fază a competiţiei şi avem numai echipe de Premier League implicate. Brentford are un meci extrem de dificil pe teren propriu împotriva lui Chelsea. Băieţii lui Tuchel, indiferent de formula care va fi trimisă în teren (ne aşteptăm la câteva rezerve), sunt favoriţi. Pe de altă parte, gazdele au demonstrat un fotbal frumos în campionat şi credem că vor marca. Aşa că mizăm pe 3+, la cotă 2,06.

Tottenham – West Ham este unul dintre cele două meciuri tari. Ambele formaţii din capitală duc dorul unui trofeu, dar mai aproape de el par gazdele. De la venirea lui Conte pe bancă, echipa pare să se exprime mai clar. Cu Liverpool a jucat foarte bine şi a scos un 2-2 după două săptămâni de pauză forţată de COVID. West Ham n-a jucat în weekend cu Norwich, tot din cauza coronavirusului, şi va fi odihnită. Mizăm pe GG (cotă 1,70).

Cap de afiş ar trebui să fie Liverpool – Leicester. Klopp nu pune mare preţ pe cupe şi, de aceea, n-ar fi exclusă o calificare a „vulpilor” care nu au cel mai bun sezon. Ambele formaţii sunt destul de ofensive şi n-ar trebui să fie un meci închis, ba dimpotrivă. Alegerea noastră e tot GG, la cotă 1,53, cea mai mică de pe bilet.

Scoţia, săracă în goluri

În ultimii ani, în Scoţia se marchează puţin sau foarte puţin. Din 24 de partide disputate în decembrie, doar 5 au avut 3 sau mai multe goluri pe tabelă. În aceste condiţii, e greu de crezut că va ploua cu reuşite diseară. Hibernian – Aberdeen e un duel între vecine de clasament, locurile 7 şi 6, exact la limita play-off/play-out. 2-0 sau 1-0 au fost ultimele 5 directe, indiferent de câştigătoare, iar meciul de diseară nu pare să facă excepţie. „Nu marchează ambele”, cotat la 1,78, pare alegerea optimă.

St. Johnstone – Ross County e un alt meci între două vecine de clasament, mai exact ultimele două clasate. Gazdele sunt codaşe şi au cinci înfrângeri la rând, patru dintre ele fără gol marcat. Nici Ross County nu străluceşte, dar înscrie regulat, 4 din precedentele sale 5 meciuri fiind GG. Cu puţin curaj şi risc, mizăm pe GG şi acum, la cotă 2,05.

Închidem cu St. Mirren – Celtic. De la revenirea lui Rangers în forţă, Celtic nu mai e echipa care domina şi umilea orice adversar. În ultimul timp obţine doar victorii la limită. Acum, e în formă, 7 victorii consective în toate competiţiile, cinci în campionat. Din cele 5, una singură a fost clară, un 3-0 la Dundee. Pariem pe „sub 2,5 goluri Celtic”, la cotă 1,94.

Bilete câștigătoare