Urmareste-ne

Biletul zilei

Biletul zilei din 22 decembrie 2021 (varianta latină). Numai granzi în opt partide şi profitul e pe măsură

Revenim cu un al doilea bilet al zilei, de data aceasta exclusiv cu meciuri din fotbalul latin. Italia, Spania şi Franţa ne sunt gazde primitoare, sperăm şi darnice, întrucât ţintim un câştig de aproape 3.000 de lei din cele 8 pronoticuri pe care le-am pus pe bilet.

Lupta la titlu s-a transformat în duel de locul 2

AC Milan şi Napoli păreau, la un moment dat, scăpate în lupta pentru titlu, dar Interul a recuperat fantastic şi le-a depăşit. Acum, cele două sunt obligate să lupte de la distanţă pentru poziţia secundă. Milanul are o partidă destul de simplă la Empoli şi ar trebui să se impună. De partea cealaltă, Napoli joacă pe teren propriu cu Spezia.

Empoli are un sezon excelent şi e pe locul 9, fără înfrângere în ultimele 5 etape. Dar majoritatea punctelor, 17 din 27, le-a făcut afară. Acasă a avut mai mereu probleme, lucru care îi convine de minune Milanului, care speră să recupereze din deficitul de 4 puncte pe care îl are faţă de Inter. „2 solit” are cota 1,85.

Napoli, contra Speziei, ar putea să defileze. Oaspeţii au pierdut precedentele 6 deplasări, unele dintre ele mult mai uşoare decât aceasta. A luat 4 de la Verona, 3 de la Fiorentina şi 5 de la Atalanta. „1 şi peste 2,5 goluri”, la cotă 1,70, pare foarte plauzibil.

Granzii Madridului, în deplasare

Atletico, după trei înfrângeri la rând, merge pe terenul Granadei să-şi refacă moralul şi să mai pună ceva puncte în clasament. A căzut până pe locul 5, în afara locurilor de Liga Campionilor. Simeone nu are cum să fie mulţumit, iar trei puncte diseară sunt obligatorii. Victoria lui Atleti e cotată la 1,55.

Real Madrid evoluează şi ea tot în deplasare, la Bilbao, contra lui Athletic. Bascii sunt foarte puternici acasă şi nu de puţine ori reuşesc să încurce adversarii cu nume. Real s-a chinuit la ultimele două vizite aici să câştige cu 1-0, iar anterior a luat doar două puncte din două partide, 0-0 şi 1-1. Aşadar, de fiecare dată goluri puţine. Mizăm pe „X2 şi sub 4,5 goluri”, la siguranţă, pe o cotă de 1,53.

Cadourile Franţei înainte de Crăciun

Fără mulţi titulari, printre care Mbappe şi Neymar, PSG se pregăteşte de un meci uşor în deplasare la Lorient. Ultimul succes al gazdelor datează din 22 septembrie, un 1-0 cu Nice, iar de atunci au mai jucat 12 partide, trei remize şi 9 înfrângeri. Moralul e la pământ, mai ales că ultimele 8 jocuri au fost eşecuri. De partea cealaltă, PSG defilează şi are 13 puncte peste locul secund. Cu o tripletă 100% argentiniană în atac, Di Maria, Icardi şi Messi, parizienii caută un nou succes clar. „2 şi peste 1,5 goluri” are cota 1,72.

Lyon îşi anunţa şi ea aspiraţiile la titlu la startul sezonului, dar, între timp, a renunţat la ele şi ar fi mulţumită şi cu o simplă prezenţă în cupele europene. Momentan, OL e abia pe locul 13, dar la doar 5 puncte de poziţia a cincea. Astă-seară, OL are un meci accesibil cu Metz, pe teren propriu. Oaspeţii sunt în zona roşie şi nu au speranţe prea mari de puncte cu granzii. „1 pauză / 1 final” e selecţia noastră de cotă 1,95.

Marseille, locul secund, e sigură că-şi păstrează poziţia doar dacă o bate pe Reims. În aşteptarea deciziei pentru meciul cu Lyon, întrerupt după ce fanii au aruncat cu obiecte în Payet, Marseille continuă să adune puncte şi acum are unul peste locul al treilea. Reims e într-o formă destul de bună, cu 3 succese în ultimele 4 runde, dar două dintre ele au venit cu modestele St. Etienne şi Clermont. Pariem fără reţinere pe Marseille, la cotă 1,70.

Ultimul meci de pe bilet e Monaco – Rennes, un duel din partea superioară a clasamentului, cu gazdele pe 8 şi oaspeţii pe 3. Cu cinci puncte între ele, cele două se pot apropia la doar două lungimi dacă se impun gazdele. Totuşi, e un meci deschis oricărui rezultat şi nu ne hazardăm în pronosticuri pe semn. Mizăm mai bine pe GG, la cotă 1,75.

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare