Urmareste-ne

Biletul zilei

Biletul zilei din 22 noiembrie 2021. 1.000 de euro în prima zi a săptămânii nu sună deloc rău

Dinamo caută primul punct în deplasare, pe terenul lui FC Voluntari. Îl ia?
Dinamo caută primul punct în deplasare, pe terenul lui FC Voluntari. Îl ia?

O nouă săptămână începe şi, înainte de meciurile europene, ne facem mâna cu ultimele partide din etapa de week-end. Punem 8 meciuri pe un bilet cu 100 de lei şi aşteptăm cu interes un câştig de 1000 de euro.

Dinamo nu-şi revine. Alte trei pronosticuri latine

Începem biletul cu meciul lui Dinamo la Voluntari. „Câinii” sunt praf, înfrângeri pe linie în deplasare şi a doua cea mai slabă apărare din campionat. În ultimul timp au început să mai şi marcheze şi speră măcar la un punct. Ilfovenii au ieşit din formă şi, după 6 victorii consecutive, au luat un punct în ultimele 3 runde. Au prima şansă diseară, dar încercăm să evităm orice surpriză cu un „peste 1,5 goluri”, la cotă 1,35.

Rayo Vallecano şi Mallorca se duelează în La Liga. Oaspeţii vin după 4 remize consecutive în care s-a marcat, gazdele sunt excelente acasă, 5 succese, un egal, nicio înfrângere. Avem toate datele pentru un meci frumos, în care vor marca ambele. Sau poate se dau 3 goluri. Toate la cotă 1,80.

În Italia, Verona şi Empoli au acelaşi număr de puncte, dar linii de clasament diferite. 4-4-4 la Verona, 5-1-6 la Empoli, dar goluri multe la medie. Ambele au încasat aproape două goluri pe partidă şi au înscris, la medie, de minim 1,5 ori. Aşadar, meciuri deschise şi plăcute. GG-ul e cotat la 1,62.

Ultimul meci latin de pe bilet vine din Franţa 2, între Dijon şi Auxerre. Gazdele au probleme serioase şi sunt la retrogradare. În schimb, oaspeţii trag la promovare. Diferenţa de valoare e clară şi de aceea ne aşteptăm ca Auxerre să plece neînvinsă. X2 la cotă 1,42 e excelent

Trei meciuri nordice şi un duel turcesc

Sonderjyske primeşte vizita lui Aalborg în etapa 16 din Danemarca. Gazdele, penultimul loc, au ajuns la şase etape fără victorie, din care 5 înfrângeri. Iar Aalborg e o formaţie care trage la podium. Mai exact, un succes îi aduce locul 3. Un succes la îndemână, spunem noi, şi o cotă beton: 2,00.

În Suedia, se joacă ultimele partide din etapa 28. 30 sunt toate, aşa că orice punct e crucial. Djurgarden, locul 2, are meci greu la Norrkoping, locul 7. Ar avea nevoie de un succes să urce pe prima poziţie, dar n-a mai câştigat pe acest teren din 2017. Mai mult, gazdele au cinci victorii şi o remiză în precedentele 6 jocuri de acasă. Ne aşteptăm să marcheze, dar nu să şi câştige. Aşadar, GG-ul merge jucat, la cotă 1,62.

Al doilea meci suedez, e Ostersunds – Mjallby. Gazdele sunt retrogradate matematic, în timp ce oaspeţii tremură la două locuri peste baraj. Un eventual succes diseară ar fi o gură de oxigen. Ar însemna să se distanţeze la 6 puncte de baraj, cu două etape rămase. Şi cum adversarul e cu moralul la pământ şi nu are pentru ce juca, 2 solist la cotă 1,52 e aur.

Închidem în colţul opus al continentului, cu Trabzonspor – Gaziantep. Trabzon e lider neînvins în Turcia, iar Gaziantep e la mijlocul clasamentului. Dar oaspeţii sunt foarte slabi departe de casă, adunând un singur punct din şase meciuri afară. În aceste condiţii, mizăm pe 1 solist (cotă 1,67).

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare