Urmareste-ne

Biletul zilei

Biletul zilei din 22 octombrie 2021. Începem weekendul cu 1.800 de lei

Aubameyang, omul cu golul de la Arsenal
Aubameyang, omul cu golul de la Arsenal

După un mijloc de săptămână dominat de cupele europene, e timpul să revenim în campionate. După ce ieri am dat lovitura, 1.500 de lei din 7 partide, bilet pe care îl puteţi vedea şi pe pagina noastră de Facebook, astăzi, încercăm 6 partide pentru 1.800 de lei.

Goluri multe

În prima parte a biletului, avem trei pronosticuri pe goluri. Mainz – Augsburg, duel între locurile 11 şi 16, este meci de „ambele marchează”. Pentru siguranţa, am legat şi un „sau peste 2,5”, pentru cotă 1,65. „GG”, la cotă, 1,62, aşteptăm la Sampdoria – Spezia. Nici una dintre formaţii nu are rezultate în ultimul timp, câte 3 înfrângeri în ultimele 5 etape, dar marchează cu regularitate. Terminăm pronosticurile pe goluri cu un 3+ (cotă 1,70), în Belgia, la Seraing – Charleroi, gazdele având medie de 5 goluri pe meci în ultimele 3 runde.

Şansă dublă cu sau fără goluri

Angers joacă la St. Etienne, o echipă în derivă, fără victorie în primele 10 etape. Astfel că „X2” (cotă 1,50) în runda 11 e alegerea optimă. Osasuna, formaţie cu 4 victorii în ultimele 5 meciuri oficiale, primeşte vizita Granadei, un succes în 8 meciuri. „1X şi peste 1,5 goluri”, la cotă 1,65, e alegerea noastră. Ultimul meci de pe bilet e Arsenal – Aston Villa. Gazdele, după ce au pierdut primele 3 runde, n-au mai cedat apoi. Villa a marcat cu Wolves, Tottenham, Manchester United şi Chelsea în ultimele 4 partide oficiale, o poate face şi cu Arsenal, dar nu credem că va pleca victorioasă. „1X şi peste 1,5 goluri” are cota 1,60.

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare