Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei din 22 septembrie 2021. Şase meciuri stau între noi şi aproape 800 de lei

Majoritatea campionatelor din Vest au programate etape intermediare la mijlocul acestei săptămâni, mai puţin Anglia, unde se joacă în Cupe. Oricum, am prospectat „piaţa” şi am găsit şase partide care ne pot aduce 786 de lei, pentru 50 investiţi.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Pariem pe „diavoli”

West Ham – Manchester United s-a jucat şi în Premier League, în urmă cu trei zile, iar „diavolii” au avut câştig de cauză, 2-1, dar „ciocănarii” au ratat un penalty în ultimele minute. Astăzi, de la 21:45, vor răzbunare şi calificare în turul următor de Cupa Ligii. Man United rămâne un adversar pe care nu va fi uşor să îl răpună. Am mers pe GG, la cotă 1,68.

„Diavolii” Italiei, AC Milan, joacă împotriva Veneziei, pe teren propriu, de la 21:45, în etapa a cincea. Milanul trebuie să câştige ca să se menţină la egalitate cu Inter şi aproape de Napoli, la fruntea clasamentului. Nici nu ar trebui să îi fie prea greu cu Venezia, o echipă cu 3 puncte (o victorie) din patru etape şi un golaveraj care spune totul, 3-8. „1 şi peste 1,5” are cota 1,42.

Pretendentele la titlu din Franţa, favorite

Lyon s-a luptat la titlul anul trecut, dar a terminat pe patru. Nici actualul sezon nu l-a început prea bine, fără victorie în primele 3 meciuri. În ultima vreme, însă, şi-a revenit şi a adunat trei succese consecutive, două în campionat şi unul în Europa. A pierdut, ce-i drept, ultimul joc, 1-2 la PSG, dar arbitru şi-a cam băgat coada. Lyon întâlneşte Troyes, de la 22:00, o nou promovată cu cinci puncte din 6 meciuri destul de uşoare. A bătut-o doar pe Metz, codaşa din Ligue 1. „1 şi peste 1,5 goluri” are cota 1,51.

Şi dacă tot am amintit de PSG, să spunem că parizienii sunt liderul la zi, punctaj maxim din primele 6 runde. Iar adversar, de la 22:00, e Metz, în rol de gazdă. După cum spuneam, Metz e ultima, trei remize şi trei înfrângeri. Rezultatele nu prea o recomandă să încurce monstrul PSG, care se poate impune la diferenţă, aşa cum a făcut-o în precedentele 3 vizite. „PSG câştigă la minim două goluri diferenţă” are cota 1,75.

Feyenoord şi Real Madrid promit goluri

Feyenoord – Heerenveen începe la 22:00, iar gazdele au supermoral după un 4-0 pe terenul rivalei PSV în runda precedentă. E al treilea duel cu Heerenveen din 2021, iar pe precedentele două le-a pierdut, 0-3 şi 3-4. Aşadar, goluri multe de fiecare dată. Acum, ne aşteptăm să îşi ia revanşa, dar pentru a evita orice surpriză am ales să mizăm doar pe goluri. „3+” e cotat la 1,48.

Închidem biletul cu duelul Real Madrid – Mallorca, de la 23:00. Cu Ancelotti pe bancă, madrilenii nu au pierdut în La Liga, 4 victorii şi un egal, şi se menţin în plasa rivalilor din oraş, cei de la Atletico. Realul are un atac excelent, 15 goluri în 5 meciuri, deci o medie de 3 pe partidă. Mallorca e o echipă nou-promovată care joacă destul de închis (cel mult două goluri în partidele ei), dar până acum un a întâlnit un adversar de talia Realului. „1 şi peste 2,5 goluri” are cota 1,67.

Agenții autorizate