Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei din 23 august 2020. Facem bani la final de săptămână

Meciul de fotbal dintre CSM Politehnica Iasi si Chindia Targoviste din etapa a VII-a a Ligii 1, desfasurat pe stadionul Emil Alexandrescu din Iasi, vineri, 23 august 2019.© FOTO:Dragos Pascaneanu/SPORT PICTURES

Biletul Zilei din 23 august 2020. Facem bani la final de săptămână, cu meciurile din debutul campionatelor din Polonia și România. Primele două partide de pe bilet încep la ora 16:00, iar ultima de la ora 18:00.

Biletul Zilei din 23 august 2020. Facem bani la final de săptămână

  • Lechia Gdansk are parte de un meci ușor în prima etapă din Ekstraklasa, jucând în deplasare la o nou promovată. Din acest motiv, suntem de părere că șansele să nu obțină măcar un punct sunt destul de mici.

Biletul Zilei din 23 august 2020. Facem bani la final de săptămână

  • Ne mutăm în campionatul României, unde avem duelul Poli Iași – Chindia Târgoviște, la care ne așteptăm ca moldovenii să obțină cel puțin un punct.
  • Ultimul meci din Liga 1 programat duminică este și ultimul de pe biletul nostru, unde avem cota 1.50 pentru ca gruparea antrenată de Dan Petrescu să obțină o nouă victorie.

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare