Urmareste-ne

Biletul zilei

Biletul zilei din 23 decembrie 2021. Ofertă slabă, dar profit însemnat

Nu e cea mai darnică dintre zile ca număr de meciuri, dar 23 decembrie 2021 se poate dovedi profitabilă. Ieri, ne-a scos un gol la biletul britanic, şi sperăm că astăzi ne luăm revanşa. Avem partide din trei colţuri ale Europei, atât de campionat, cât şi de Cupă.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Cote bune în Olanda

Etapa 18 din Olanda ne aduce două meciuri la care am găsit cote chiar bune. PSV joacă pe teren propriu cu Go Ahead Eagles, o nou promovată care nu se face deloc de râs. De trei deplasări nu ia gol, chiar dacă a mers la Ajax Amsterdam (0-0). PSV-ul nu străluceşte nici el, aşa că un meci de cel mult trei goluri se întrevede (cotă 1,84).

Al doilea joc al zilei e unul crucial la retrogradare între Sparta şi Waalwijk. Sunt 3 puncte între ele, cu Sparta pe penultimul loc, iar oaspeţii, momentan, în poziţie sigură. Totul se poate schimba, însă, diseară, cu un eventual succes al gazdelor. Sparta conduce în directe cu 4-1 în precedentele 5, toate fără GG, dar a pierdut chiar ultima confruntare. Situaţia actuală o obligă să câştige, dar adversarii le vor face viaţă grea. Contrar aşteptărilor, mizăm pe GG (cotă 1,97), pentru că ne aşteptăm la un meci încins.

Beşiktaş, fără probleme

Jocul rezultatelor a fost de partea lui Beşiktaş în această rundă cu numărul 18 pe care o încheie cu un meci contra lui Goztepe, pe teren propriu. „Vulturii”, cu un meci în minus, sunt pe locul 10, dar un succes i-ar duce pe 7 şi, mai important, la un singur punct distanţă de locurile europene. Astfel, gazdele nu au voie să rateze victoria (cotă 1,50), în faţa penultimei clasate.

Luptă pentru careul de aşi în Cupa Belgiei

Anderlecht, Kortrijk, Club Brugge şi Leuven luptă pentru un loc în semifinalele Cupei Belgiei. Primele două promit un meci de care pe care (Kortrijk n-a pierdut în 3 directe din 2021, din care unul amical), în care ne aşteptăm să vedem goluri de ambele părţi (cotă 1,85), în timp ce Brugge n-ar trebui să aibă nicio problemă cu Leuven. Pariem pe „1 pauză/1 final”, la 1,69.

Cupă şi în Portugalia

În Portugalia, se joacă optimile şi avem parte de un meci de gală. Seara începe uşor cu Vizela – Braga, în care oaspeţii sunt clar favoriţi (cotă 1,75 pentru victorie), dar se încheie cu Porto – Benfica. Superderby-ul din optimi care, din păcate, va duce la eliminarea uneia dintre ele. Porto e mai în formă, dar orice se poate întâmpla în meci direct. Sperăm să vedem goluri de ambele părţi (cotă 1,68).

Bilete câștigătoare