Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei din 23 septembrie. Numai şase-s norocoase şi ne aduc 1.000 de lei

O nouă zi, o nouă şansă de câştig… Iar şansa în seara aceasta se numeşte biletul zilei de la BETMAG, pe care am pus şase meciuri (toate după 21:30), cote între 1,47 şi 1,98, 53 de lei miză şi avem un câştig potenţial de peste 1000 de lei.

Răzbunarea oltenilor

Începem în forţă, cu cea mai mare cotă de bilet, 1,98 pentru victoria Universităţii Craiova în faţa CFR-ului în Cupa României. Oltenii au de luat o revanşa după ce în week-end au pierdut în campionat, iar ardelenii sunt deja încărcaţi cu Liga 1 şi Conference League, aşa că vor lăsa Cupa la şi altele…

În Elveţia, Lugano întâlneşte Grasshoppers în runda a şaptea. În momentul de faţă, le desparte un punct în clasament, iar trei din ultimele 4 directe oficiale au fost remize cu goluri. Cel mai recent, un 3-3. Am ales un pronostic la două capete, „GG sau 3+”, cotat la 1,65.

Benelux pe goluri

Aceeaşi selecţie o avem şi la Anderlecht cu Gent, la cotă 1,52, în Belgia. Două echipe cu pretenţii, dar cu rezultate diferite. Gazdele au început ceva mai bine, 13 puncte, iar cu un succes urcă pe 2, în timp ce oaspeţii, cu o victorie, ajung la 10 puncte şi se apropie de zona play-off-ului.

Din Belgia ne mutăm ceva mai la nord, pentru Twente – AZ Alkmaar, meci în care aşteptăm goluri. Mereu sunt în directe, în ultimele 6 existând 5 de 3+. Cele mai recente două au fost şi GG, pentru cei dispuşi să ia GG3+. Noi ne mulţumim cu „peste 2,5 goluri” la cotă 1,75.

Fotbalul latin, cote de 1,5

AS Roma e favorită acasă cu Udinese, care are totuşi un start bun de campionat. Roma avea 9 puncte din primele 3 etape, dar a pierdut meciul precedent, la Venezia, 2-3. Udine a cedat şi ea, 0-4 cu Napoli, o înfrângere grea care a afectat moralul. „1 solist” la 1,50 pare alegerea corectă.

Terminăm cu partida Cadiz – Barcelona, una care în urmă cu mai mulţi ani ar fi fost un galop de sănătate pentru catalani. Acum situaţia e mai complicată. Barcelona se chinuie să câştige, Cadiz nu s-a făcut de râs până acum. „GG sau 3+” are cota 1,47 şi ne acoperă în eventualitatea unei remize surprinzătoare cu goluri.

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate