Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei din 24 mai 2020. Trei jocuri de liga a doua înseamnă cotă 6

Biletul zilei din 24 mai 2020. Trei partide interesante sunt programate în liga secundă din Germania duminică, de la 14:30. Avem derby-ul primelor două locuri, un meci cu implicaţii la retrogradare şi încă o partidă care poate schimba ordinea pe podium.

GG la 1,68 în derby

Biletul zilei din 24 mai 2020. Hamburg – Bielefeld este duelul primelor două locuri din 2.Bundesliga. Cele două au remizat în etapa precedentă, prima după o pauză de peste două luni. Oaspeţii sunt pe primul loc şi au un avans suficient de mare să rămână acolo indiferent de rezultatul cu Hamburg. Gazdele simt în ceafă pe Stuttgart, care are meci mai uşor la Kiel. „Ambele marchează” are cota 1,68.

Goluri multe pentru evitarea retrogradării

Biletul zilei din 24 mai 2020. Bochum merge la Karlsruher pentru o partidă foarte importantă în economia retrogradării. Gazdele sunt pe penultimul loc şi au 27 de puncte. Oaspeţii, cu 31 de puncte, sunt cu 5 poziţii mai sus. Un rezultat nefavorabil astăzi îi bagă direct în hora evitării retrogradării. Ambele au câştigat la zero primul meci de la reluare. Ultimele 4 „directe” au fost egaluri cu goluri. „Peste 2,5 goluri” are cota 1,71.

Stuttgart trebuie să bată dacă vrea pe 2

Biletul zilei din 24 mai 2020. Ultimul joc de pe bilet este cel dintre Kiel şi Stuttgart. Gazdele sunt pe locul 8, cu 35 de puncte, mai aproape de barajul de retrogradare decât de cel pentru promovare. Oaspeţii ocupă locul al treilea, care trimite la baraj. Un rezultat pozitiv astăzi îi poate urca pe treapta a doua. Trebuie să câştige mai multe puncte decât Hamburg în această etapă pentru a trece înaintea ei. „2 solist” are cota 2,12.

Biletul zilei din 24 mai 2020

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă un BONUS de Bun Venit 100% de până la 300 RON la Pariurile Sportive. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus la depunere de 100% până la 300 RON, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

+ posts

Promotii