Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei din 24 mai 2021. Triplăm banii în lupta pentru titlu

Biletul zilei din 24 mai 2021. În Danemarca se joacă ultima etapă, cea în care se va tranşa şi titlul. Brondby e lider, urmat de campioanele ultimelor şase sezoane, Midtjylland şi FC Copenhaga. Pariem pe meciurile a două dintre cele trei candidate şi sperăm la un câştig de 300 de lei.

Victoria îi aduce titlul lui Brondby

Biletul zilei din 24 mai 2021. Brondby joacă pe teren propriu cu Nordjaelland, de la 18:00. Gazdele au 58 de puncte, dar poate cădea până pe locul 3, în afara locurilor de Liga Campionilor, în cazul unui eşec. Victoria, în schimb, îi garantează titlul, primul după cel din 2005. Nordjaelland ar trebui să fie un adversar facil, pentru că nu are pentru ce să lupte. Indiferent de rezultatul din această seară, va termina pe locul 5. Ambele formaţii vin după meciuri cu multe goluri. „1 şi peste 2,5 goluri” are cota 1,75.

Copenhaga trebuie să marcheze şi să spere

Biletul zilei din 24 mai 2021. FC Copenhaga, locul 3 în campionat, merge, tot de la 18:00, pe terenul lui Randers, echipa care va termina ultima în play-off. Gazdele, în schimb, au luat Cupa, aşa că vor juca în Conference League. Copenhaga este momentan pe loc de Europa League şi nu poate să cadă mai jos. Dar poate „promova” în Champions League, ba chiar să câştige titlul. E drept, e destul de greu, pentru că atât Brondby, cât şi Midtjylland ar trebui să piardă. Oricum, dacă vrea în Ligă, prima condiţie e să câştige. „Copenhaga e prima echipă care marchează două goluri” are cota 1,70.

Biletul zilei din 24 mai 2021

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii