Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei din 24 noiembrie 2020. Un „combo” din Champions League pentru profit

Biletul zilei din 24 noiembrie 2020. Un „combo” din Champions League pentru profit. Meciurile pe care vă recomand să pariați sunt Juventus – Ferencvaros și Manchester Utd – Basaksehir. Ambele se dispută de la ora 22:00.

Biletul zilei din 24 noiembrie 2020. Un „combo” din Champions League pentru profit

  • Juventus are șase puncte după primele trei etape și se află pe locul doi în grupă. A obținut două victorii și a pierdut contra Barcelonei. Ultimul succes a fost tocmai în fața lui Ferencvaros, scor 4-1. Maghiarii sunt pe ultima poziție, au un singur punct după meciul du Dinamo Kiev, 2-2, și au cele mai multe goluri primite.

2 meciuri pe biletul zilei din 24 noiembrie 2020

  • Manchester United este liderul grupei H și are șanse puncte în clasament după victoriile cu PSG, scor 2-1, și 5-0 cu RB Leipzig, echipă cu care se află la egalitate, și înfângerea cu Basaksehir. Aceasta este și singura victorie a turcilor care ocupă locul trei în grupă, cu doar trei puncte.
Biletul zilei din 24 noiembrie 2020. Un "combo" din Champions League pentru profit

Biletul zilei din 24 noiembrie 2020. Un „combo” din Champions League pentru profit

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Promotii