Urmareste-ne

Biletul zilei

Biletul Zilei din 24 septembrie. Facem bani pentru weekend!

FC Porto este ușor favorită cu Lyon

Vineri avem parte de puține meciuri, dar ne așteptăm să vedem rezultate interesante, mai ales că vorbim despre campionate unde mereu se pot face bani, precum România, Portuglia sau Germania.

Rapid termină meciurile prost

Deschidem biletul cu partida dintre Rapid București și FC Voluntari. Ne așteptăm să vedem un duel în care ambele echipe vor intra pe teren cu gândul la puncte, așa că nu vor exista prea multe goluri în prima repriză. Mai mult, Rapid a pierdut toate punctele din ultima perioadă pe final de meci, când au apărut multe goluri (meciurile cu Gaz Metan, UTA sau Craiova). Din acest motiv, mergem pe un pariu curajos, cel puțin două goluri în a doua repriză.

Ne mutăm în campionatul Portugaliei, unde avem parte de un duel mai echilibrat decât pare la prima vedere între Gil Vicente și FC Porto. Oaspeții mereu s-au chinuit în meciurile directe, iar acum ne așteptăm să vedem goluri din ambele părți. Din acest motiv, pronosticul nostru este pe minimum trei goluri înscrise.

Golurile aduc profit

În celălalt meci al zilei din prima ligă portugheză Sporting Lisabona întâlnește Maritimo. Gazdele au început foarte bine campionatul și vor să obțină cât mai multe puncte acasă. Așadar, suntem de părere că Maritimo este victimă sigură în acest duel. Cu toate acestea, preferăm să mergem pe goluri, unde ne așteptăm să vedem minimum trei.

Închidem cu partida dintre Furth și Bayern Munchen, unde oaspeții sunt favoriți, dar probabil nu vor forța foarte mult, având în vedere că urmează și etapă de Liga Campionilor. Mergem cu încredere pe maximum cinci goluri în meci, la cota 1.42.

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate