Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei din 25 mai 2021. Două finale de Cupă ne triplează investiţia

Biletul zilei din 25 mai 2021. Multe dintre campionatele Europei s-au încheiat, dar au rămas de disputat finalele Cupelor, iar pentru unele dintre echipele implicate este ultima şansă la un loc european. Vă propunem un bilet cu două finale de Cupă, cu o cotă totală de 3,18.

Derby-ul Serbiei, în finala Cupei

Biletul zilei din 25 mai 2021. În finala Cupei Serbiei, de la 20:00, se întâlnesc marile rivale Steaua Roşie şi Partizan, ambele din Belgrad. Steaua Roşie a cucerit campionatul, fără să piardă vreun meci. Partizan a terminat pe 2, la 13 puncte în spatele rivalei. Va încerca să obţină un trofeu, să strice sezonul perfect al Stelei Roşii, dar, la cum a arătat aceasta pe parcursul sezonului, e puţin probabil să reuşească. „1 solist” are cota 2,12.

Celje, aproape de un final de sezon perfect

Biletul zilei din 25 mai 2021. Celje şi Olimpija Ljubljana se duelează, de la 21:45, în finala Cupei Sloveniei. Celje s-a salvat in extremis de la retrogradare, cu patru victorii consecutive şi a terminat cu un singur punct peste locul de baraj. Olimpija s-a clasat pe 3 şi e deja sigură de locul european. Finala se dispută cu trofeul pe masă, iar pentru Celje ar fi incredibil să se salveze de la baraj şi să se califice pentru Europa în ultimele meciuri ale sezonului. E în formă, are moral excelent şi poate produce surpriza în faţa unui adversar mai valoros. Nu ştim dacă va reuşi, dar credem că va înscrie. „Celje marchează” are cota 1,50.

Biletul zilei din 25 mai 2021

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii