Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei din 25 martie 2021. Câştig de 280 de lei dintr-o singură grupă de preliminarii

Biletul zilei din 25 martie 2021. Preliminariile pentru Cupa Mondială din Qatar 2022 continuă şi astăzi cu meciuri multe. Din cele 13 programate în această seară, noi am ales două, în care credem că favoritele se vor impune marcând un număr minim de goluri. Adversarii sunt mai mult decât accesibili, iar câştigul se apropie de 300 de lei.

Revenirea lui Zlatan

Biletul zilei din 25 martie 2021. Suedia – Georgia, de la 21:45, în grupa B, poate fi meciul în care Zlatan Ibrahimovic revine în naţionala gazdelor. Suedia, până de curând echipă de divizia A în Liga Naţiunilor, are prima şansă în faţa Georgiei, care s-a menţinut în divizia C. Meciuri directe nu există în istoria recentă, dar valoarea lotului Suediei, 220 de milioane de euro, este net superioară celei a adversarei, 35,6 milioane. Suedezi au avut un parcurs bun şi în preliminariile pentru Euro, unde au terminat în spatele Spaniei, dar peste România sau Norvegia. Georgia, în schimb, n-a obţinut decât două puncte în şase dueluri cu Elveţia, Danemarca şi Irlanda. „1 şi peste 1,5 goluri” are cota 1,61.

Spania vine după 6-0 cu Germania

Biletul zilei din 25 martie 2021. Spania – Grecia se joacă în grupa B, de la 21:45. Ibericii sunt, evident, favoriţii grupei, iar Grecia nu poate emite pretenţii decât la locul secund, unde va trebui să lupte cu Suedia. Spania şi-a demonstrat forţa în ultimul joc, un incredibil 6-0 în faţa Germaniei în Liga Naţiunilor. De partea cealaltă, Grecia nu a promovat în Nations League dintr-o grupă cu Slovenia, Kosovo şi Moldova. „1 şi peste 2,5 goluri” are cota 1,75.

Biletul zilei din 25 martie 2021

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii