Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei din 26 decembrie 2020. Fotbal din Anglia și Belgia

Biletul Zilei din 26 decembrie 2020. Fotbal din Anglia și Belgia, cele mai puternice campionate care au meciuri programate astăzi. Chiar dacă este a doua zi de Crăciun, unele campionate se dispută în continuare.

Biletul Zilei din 26 decembrie 2020. Fotbal din Anglia și Belgia

Nu avea cum să lipsească de pe bilet un meci din Boxing Day, celebra etapă din a doua zi de Crăciun din Premier League. Iar meciul ales este unul de gală, Arsenal – Chelsea.

Ne așteptăm să vedem foarte multă ambiție din partea tunarilor, mai ales că nu trec prin cea mai bună formă și vor să oprească seria problemelor. Mergem la sigur, pe un duel cu minimum două reușite.

Biletul Zilei din 26 decembrie 2020. Fotbal din Anglia și Belgia

Continuăm cu cel mai dezechilibrat duel al rundei în Belgia, Club Brugge – Eupen, unde mergem pe victoria gazdelor, la cota 1.20.

Închidem biletul cu partida din Championship dintre Reading și Luton, unde avem cota 1.47 pentru minimum două reușite în meci.

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare