Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei din 26 martie 2021. Câştig de 369 de lei din Liga 3

Biletul zilei din 26 martie 2021 vine din Liga 3 a României. Echipele secunde ale Rapidului şi FCSB-ului, dar şi Concordia 2 şi Progresul Spartac, se întâlnesc în etapa 13 din Seria 4, de la ora 15:00. Sunt două meciuri dezechilibrate, între formaţii aflate în jumătăţi diferite ale clasamentului.

FCSB 2 vrea să blocheze promovarea Stelei

Biletul zilei din 26 martie 2021. Rapid 2 – FCSB 2 e un duel între două formaţii cu obiective diferite. Giuleştenii, locul 8, vor să evite retrogradarea. Sunt imediat deasupra zonei roşii, dar au un avans de 7 puncte faţă de următoarea clasată. De partea cealaltă, FCSB e pe 2 şi ţinteşte play-off-ul. De fapt, marele obiectiv al patronului Gigi Becali e blocarea promovării Stelei Armatei, iar pentru asta o să fie nevoie, cel mai probabil, să o învingă în finala barajului de promovare. „FCSB 2 câştigă prima repriză” are cota 1,80.

Ne aşteptăm la goluri multe

Biletul zilei din 26 martie 2021. Concordia 2 – Progresul Spartac este un duel similar precedentului. Diferenţa e că ilfovenii nu prea au cum să evite retrogradarea, în timp ce Progresului îi e aproape imposibil să prindă play-off-ul. În rest, datele problemei se păstrează. Oaspeţii sunt echipa mai bună şi pornesc având prima şansă. Ambele formaţii au o medie mare de goluri pe meci, 3,6 – gazdele şi 3,5 – oaspeţii, iar în tur a fost 2-2. „Peste 3,5 goluri” are cota 2,05.

Biletul zilei din 26 martie 2021

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii