Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei din 27 iulie 2020. Meciuri de top din Serie B

Biletul Zilei din 27 iulie 2020. Meciuri de top din Serie B, unde avem parte de câteva dueluri decisive pentru promovarea în prima ligă italiană. Jocurile sunt programate la ora 22:00, ora României.

Biletul Zilei din 27 iulie 2020. Meciuri de top din Serie B

  • Primul meci care ne-a atras atenția este cel dintre Spezia și Entella, unde avem o favorită clară, echipa gazdă. Este pe locul trei în clasament și se luptă să prindă play-off-ul, în timp ce oaspeții nu au nicio motivație pentur acest final de sezon.

Biletul Zilei din 27 iulie 2020. Meciuri de top din Serie B

  • Al doilea duel de pe bilet le pune față în față pe Perugia și Trapani, unde avem o cotă foarte bună pentru gazde, 2.20, mai ales că acestea au nevoie de victorie pentru a se îndepărta de zona roșie a clasamentului.

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

Bilete câștigătoare