Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei din 27 iunie 2020. Dublăm banii în La Liga

Biletul Zilei din 27 iunie 2020. Dublăm banii în La Liga, unde două dintre cele mai cunoscute echipe au meciuri, una acasă și una în deplasare. Este vorba despre Atletico Madrid și FC Barcelona.

Biletul Zilei din 27 iunie 2020. Dublăm banii în La Liga

  • Catalanii sunt în luptă directă pentru titlu cu Real Madrid, așa că nu au voie să facă pași greșiți. Din acest motiv, în deplasarea din această seară de la Celta Vigo mergem pe o victorie a oaspeților, la o cotă foarte bună, 1.62.

Biletul Zilei din 27 iunie 2020. Dublăm banii în La Liga

  • Al doilea meci este și mai interesant, Atletico – Alaves. Gazdele se luptă pentru a-și păstra locul trei în campionat, în timp ce Alaves nu are nicio emoție. Din acest motiv, suntem de părere că vom vedea o victorie clară a gazdelor.
  • Cele două partide puse pe același bilet oferă o cotă totală de 2.22.

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

+ posts

Promotii