Urmareste-ne

Biletul zilei

Biletul Zilei din 27 noiembrie. Patru meciuri pentru 1500 lei!

Sâmbătă avem parte de câteva dueluri mai mult decât interesante, în prima zi din ultimul weekend al lunii noiembrie

Dublăm banii cu Rapid

Deschidem biletul cu jocul din Liga 1 dintre Rapid și Mioveni, unde gruparea din Giulești este cotată cu 2.05. Rapidiștii joacă foarte bine pe teren propriu, așa că ne așteptăm să vedem o victorie a gazdelor, la cota 2.05.

Ne mutăm în La Liga, unde unul dintre cele mai interesante dueluri este Valencia – Rayo Vallecano. Cel mai probabil gazdele se vor impune, iar cota pentru acest pronostic este 2.02.

Goluri la Wolfsburg – Dortmund

Ne mutăm în Germania, unde avem parte de duelul dintre Wolfsburg și Dortmund. Oaspeții sunt favoriți, dar nu trec prin cea mai bună formă, în timp ce Wolfsburg a demonstrat că nu este ușor de învins pe teren propriu. Din acest motiv, evităm să pariem pe o victorie și mergem pe minimum trei goluri, la cota 1.85.

Închidem biletul cu meciul din Premier League dintre Brighton și Leeds, unde avem parte de cota 1.95 pentru un minimum trei goluri în meci.

Pariază COTA BOMBĂ la CASA PARIURILOR. Ai 600 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la CASA PARIURILOR, casa de pariuri cu peste 750 de agenții în România. Dacă ești client nou, primești un BONUS DE BUN VENIT de 600 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, CASA PARIURILOR are o aplicație de ultimă generație pentru dispozitivele mobile, iar retragerea câștigurilor se poate face în aceeași zi!

Bilete câștigătoare