Urmareste-ne

Biletul zilei

Biletul zilei din 27 noiembrie (varianta 2). S-a dus vremea „numai şase-s norocoase”! Acum şapte meciuri ne aduc peste 2000 de lei profit

E sâmbătă şi oferta de meciuri e foarte abundentă. Ne-a fost greu să alegem şapte partide pentru biletul zilei, dar, sperăm că, am fost inspiraţi. Avem un adevărat tur al Europei şi o cotă totală de 42,56. Altfel spus, un profit de peste 2000 de lei.

Bayern are meci uşor. Echilibru în Belgia şi Elveţia

Bayern are meci uşor cu Arminia Bielefeld. Cel puţin aşa ar trebui să fie între supercampioană şi ocupanta locului 17. La începutul anului, Arminia a fugit cu un punct de la Munchen după un 3-3, dar nu va mai fi cazul acum. Ne aşteptăm la un succes lejer al gazdelor, dar şi un scor în limite normale. „1 şi sub 4,5 goluri” are cota 1,90.

Mergem spre sud, pentru FC Sion – St. Gallen, un duel destul de echilibrat în ultimii ani. În afara unei victorii a lui Sion cu 3-0, celelalte meciuri din ultimii doi ani s-au terminat la cel mult un gol diferenţă. Şi au fost 7 dueluri în acest interval. Nu mai puţin de cinci dintre ele au fost şi GG, iar diseară ar trebui să fie la fel. „Ambele marchează” are cota 1,52.

În Belgia, Charleroi o primeşte pe Anderlecht, într-un meci foarte interesant. Momentan, cele două sunt vecine de clasament, dar gazdele au 4 puncte mai mult. E prilejul perfect pentru oaspeţi să reducă din ecart, dar pentru asta trebuie să învingă. Anderlecht n-a avut probleme în a marca în ultima perioadă, dar ia gol des. 9 din precedentele partide jucate au fost GG. Charleroi arată bine, dar nu s-a simţit prea bine în directele de acasă. E drept, pe ultima a câştigat-o cu 1-0, dar anterior pierduse trei la rând cu 1-2. Şi astă-seară se anunţă un duel echilibrat, în care cele două vor înscrie. GG-ul e cotat la 1,62.

Patru partide latine aduc banii la tine

Facem pasul spre fotbalul latin şi începem cu Venezia – Inter. Nerazzurri sunt în urmărirea lui Napoli şi AC Milan la şefia clasamentului. Momentan sunt la 4 puncte în spate faţă de cele două, dar un succes acum ar pune ceva presiune pe rivale. Venezia a ieşit, pentru moment, din zona periculoasă, dar nu-şi pune speranţe prea mai la puncte cu Inter. O victorie în handicap a oaspeţilor, cotă 1,95, are şanse mari de reuşită.

Nice – Metz, din Ligue 1, e un alt meci cu favorită clară. Gazdele sunt pe 2 şi întâlnesc ultima clasată, o formaţie cu un singur succes în 14 etape. Dar Metz vine după 3 remize, semn că şi-a ridicat nivelul de joc. Cât de mult, rămâne de văzut. Nu pare capabilă să facă mare lucru la Nice. Mizăm pe un succes al gazdelor şi minim două goluri în meci (cotă 1,62).

Villarreal – Barcelona e meciul serii în Spania. În mod normal, ar trebui să vedem ceva spectacol, dar Barcelona e departe de trupa care încânta. Mai ales în deplasare, unde nu a reuşit mare lucru, nicio victorie şi doar 3 puncte în 5 etape. „Submarinul galben” e abia pe locul 12, mult sub nivelul arătat sezonul trecut, când a reuşit să ia şi Europa League. Aşadar, un duel mai mult între două foste echipe performante, dar GG-ul la cotă 1,60 e tentant.

Închidem cu Belenenses – Benfica în Portugalia. Oaspeţii sunt la un punct de Sporting şi Porto, pe locul al treilea. Rivalele joacă mâine, aşa că Benfica poate urca provizoriu în fotoliul de lider. Iar Belenenses, locul 16 din 18, nu e un adversar suficient de bun ca să oprească Benfica. Puţin probabil ca gazdele să înscrie, iar oaspeţii nu vor da mai mult de 3. „2 şi sub 3,5 goluri” are cota 1,80.

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare