Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei din 28 martie 2021. Facem bani din meciurile echipelor foarte mici

Biletul zilei din 28 martie 2021 vine din preliminariile Cupei Mondiale din Qatar 2022. Am ales două partide cu startul la 22:00, două partide cât se poate de dezechilibrate, ambele din grupa I. Problema câştigătorului nu se pune nicio secundă, ci doar a scorului.

Polonia se menajează înainte de Anglia

Biletul zilei din 28 martie 2021. Polonia – Andorra are gazdele favorite fără urmă de dubiu. Lewandowski este unul dintre cei mai buni atacanţi ai lumii şi nu are cum să nu înscrie în poarta micuţei Andorra, mai ales că în prima rundă Polonia a remizat cu Ungaria şi e la două puncte în spatele Angliei şi Albaniei. Lehii nu-şi permit niciun pas greşit, cu atât mai puţin în faţa unui adversar modest. Totuşi, nu vor forţa prea mult, pentru că în trei zile îi aşteaptă duelul cu Anglia. „Sub 4,5 goluri Polonia” are cota 1,53.

San Marino, una dintre cele mai slabe din lume

Biletul zilei din 28 martie 2021. San Marino – Ungaria este cel de-al doilea meci al biletului. Gazdele sunt una dintre cele mai slabe naţionale din lume. Ungurii n-or fi cei mai buni din lume, dar au, raportat la adversar, o superechipă: maghiarii valorează 59,35 milioane împreună, pe când sanmarinezii abia ajung la 835 de mii toţi 23. „Peste 3,5 goluri Ungaria” are cota 1,65.

Biletul zilei din 28 martie 2021

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii