Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei din 28 noiembrie 2020. Două meciuri care triplează investiţia

Biletul zilei din 28 noiembrie 2020. Lăsăm puţin campionatele din Top 5 şi ne îndreptăm atenţia spre cele din planul secund. În Elveţia, de la 21:30, se joacă meciul durerii între Servette şi Luzern, iar de la 22:00, în Portugalia, liderul Sporting caută o nouă victorie, adversarul de astăzi fiind Moreirense.

Duelul codaşelor

Biletul zilei din 28 noiembrie 2020. Servette şi Luzern stau foarte rău în clasament. Gazdele sunt antepenultimele cu 5 puncte din 6 meciuri, iar oaspeţii sunt „lanterna roşie”, cu doar 3 puncte din 7 partide. Luzern nu a bătut pe nimeni şi are cea mai slabă defensivă din campionat, 14 goluri primite. Mai mult, în directele cu Servette a ieşit şifonată. A pierdut 3 din ultimele 4 şi a remizat o singură dată. Şi acum, favorite sunt gazdele, care au una dintre cele mai bune apărări, cu doar 6 goluri încasate. „PSF 1” are cota 1,87.

Sporting, victorie la scor cu Moreirense, la cotă 1,70

Biletul zilei din 28 noiembrie 2020. Sporting este liderul campionatului în Portugalia, cu şase victorii şi un egal în primele 7 etape. De partea cealaltă, Moreirense are câte două succese, remize şi eşecuri, din cele 6 meciuri disputate până acum. Pe terenul lui Sporting nu a câştigat niciodată în ultimii 20 de ani şi sunt şanse infime să reuşească acest lucru în seara asta. Mai mult, dacă ne uităm la forma gazdelor, ne aşteptăm la o victorie categorică. „1 şi peste 2,5 goluri” are cota 1,70.

Biletul zilei din 28 noiembrie 2020

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii