Urmareste-ne

Biletul zilei

Biletul zilei din 28 octombrie 2021. De la sud la nord, pentru 2.000 de lei profit

Brann - Viking, o partidă de „peste 2,5" cu implicaţii la ambele capete ale clasamentului din Norvegia
Brann - Viking, o partidă de „peste 2,5" cu implicaţii la ambele capete ale clasamentului din Norvegia

Profităm de intermediarele de astăzi şi încercăm un bilet de cotă 41, cu 50 de lei, pentru un profit de 2.000 de lei. Jucăm în sudul Europei, în Spania şi Italia, dar şi în nord, pe campionatele din Norvegia şi Suedia. Avem 7 partide cu cote între 1,35 şi 1,67, plus una de 2,10 la care nu avem emoţii.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Bătălii tari la vârf şi la retrogradare în La Liga

Începem biletul cu La Liga, de unde am luat toate cele 3 meciuri ale zilei. Celta Vigo – Real Sociedad dă tonul. Oaspeţii au căzut de pe 1 pe 4 după jocurile de ieri, aşa că vor să revină la şefie. Nici nu e greu, pentru că au nevoie de un singur punct pentru a face asta. Iar Celta (locul 14), până acum, a bătut doar echipe mai slab clasate decât ea. Bascii nu ar trebui să aibă probleme în a pleca neînvinşi, iar pentru asta au o cotă de 1,47.

Continuăm cu Granada – Getafe, duel crucial la retrogradare. Gazdele, locul 18 cu un meci în minus, vin după două rezultate excelente, 1-0 cu Sevilla şi 1-1 cu revelaţia Osasuna, în timp ce oaspeţii au doar două puncte şi-s pe ultima poziţie a clasamentului. Moralul bun al Granadei ne face să credem că poate obţine toate cele 3 puncte. Pentru siguranţă, totuşi, mergem pe PSF 1, la cotă 2,10, pentru că Granada a condus la pauză în 3 din cele 4 partide de pe teren propriu, cu adversari ca Sevilla, Sociedad şi Valencia. Getafe e mult sub toate cele 3.

Închidem La Liga cu Levante – Atletico Madrid, un meci cu implicaţii la ambele capete ale clasamentului. Gazdele sunt pe penultimul loc, fără victorie în primele 10 runde. Oaspeţii au 18 puncte din 9 meciuri, iar cu o victorie egalează primele 4 clasate din acest moment, toate cu 21 de puncte. E clar că Simeone vrea victoria, iar diferenţa de valoare îi va permite să o obţină. Cota pentru „2” e neaşteptat de bună, 1,66, în condiţiile în care Atletico e şi campioană en-titre.

Napoli îşi vrea fotoliul de lider înapoi

Napoli – Bologna închide etapa a zecea din Serie A. Napoletanii au avut un parcurs perfect, cu maximum de puncte în primele 8 runde, dar în ultimul meci au remizat la Roma, 0-0. Acest rezultat i-a permis lui AC Milan să îi egaleze la puncte, iar apoi, după succesul cu Torino, să le fure primul loc. Napoli îşi vrea fotoliul de lider înapoi, iar cu o victorie şi-l va recăpăta. Bologna nu e o trupă capabilă să pună mari probleme în deplasare. Dovadă sunt cele patru meciuri afară de până acum, din care a luat 2 puncte. „1 şi peste 1,5 goluri” are cota 1,48.

Meciuri cu miză în Norvegia

Nordicii preferă în continuare sistemul primăvară-toamnă, iar asta înseamnă că se apropie de finalul campionatului. Mai exact, în runda cu numărul 24 din 30. Se dau lupte şi la vârf, şi la baza clasamentului. Iar un meci cu implicaţii în ambele sensuri este cel dintre Brann şi Viking. Gazdele sunt pe loc de baraj, antepenultimul, dar n-au mai pierdut de 6 runde, semn că sunt în formă. De partea cealaltă, Viking poate urca pe loc de cupe europene dacă bate. Un succes o duce pe 3, la trei lungimi de locul secund, ocupat de Molde. Viking a câştigat ultimele 3 meciuri, iar din precedentele 11, 10 au fost GG. Anticipăm şi acum un joc cu goluri multe, „peste 2,5” la cotă 1,44.

Al doilea duel norvegian e cel dintre Sarpsborg şi Valerenga, locurile 13 şi 7. Oaspeţii sunt, practic, pe la mijlocul clasamentul şi nu prea mai are pentru ce să lupte. La cupe europene nu au şanse, de retrogradare sunt scăpaţi. În schimb, Sarpsborg e destul de aproape de zona roşie, imediat deasupra locului de baraj. Dar are o distanţă confortabilă, momentan. E la şase puncte peste Brann. Ambele echipe dau multe GG-uri, iar jocul din această seară nu ar trebui să facă excepţie. Cota pentru „ambele marchează” este 1,67.

Meciuri cruciale la retrogradare în Suedia

Degerfors – Elfsborg e prima noastră alegere. Am luat „GG” la un joc între două formaţii în formă, dar cu obiective complet diferite. Gazdele, două puncte peste zona roşie cu 6 etape rămase de jucat au ca obiectiv, evident, evitarea retrogradării. Se mişcă foarte bine în ultimul timp şi au luat 10 puncte din ultimele 4 meciuri. Dar acum au un adversar la fel de motivat, pe Elfsborg, locul 4, dar potenţial lider la finalul zilei, dacă bate. Aşadar, ambele echipe au pentru ce să tragă şi ne aşteptăm la goluri de ambele părţi (cotă 1,54).

Ultimul meci de pe biletul zilei este cel dintre Halmstad şi Orebro, locurile 14 şi 15 din 16 combatante. Halmstad mai are şase meciuri la dispoziţie să urce de pe locul de baraj. Are trei formaţii în faţa ei la cel mult 2 puncte distanţă şi le poate depăşi chiar diseară, dacă bate. Toate cele 3 joacă, însă, în acelaşi timp cu Halmstad. Diferenţa este că Halmstad are un adversar facil, pe Orebro, penultima clasată. Oaspeţii sunt la 10 puncte în spatele gazdelor şi şi-au cam luat adio de la prima divizie. Diferenţa e prea mare de recuperat în timpul rămas, iar Orebro va retrograda. S-a consolat deja cu ideea, dovadă ultimele patru etape, toate înfrângeri. „1 solist” are cota 1,35.

Biletul zilei din 28 octombrie 2021

Codul pentru agentii

Nu rata biletele BETMAG.ro, fie pe site-ul nostru, fie pe pagina oficială de Facebook. Urmăreşte-ne pentru cele mai bune ponturi şi avancronici bine documentate, cu toate informaţiile de care ai nevoie ca să îţi faci o idee clară despre meciuri, înainte să înceapă.

Bilete câștigătoare