Urmareste-ne

Biletul zilei

Biletul zilei din 28 septembrie. Liga Campionilor, liga câştigurilor

Etapa a doua din grupele Ligii Campionilor începe în această seară şi ne poate aduce un câştig de 1.200 de lei graţie celor şase selecţii de meciuri.

Grupa A aduce cote destul de mici

PSG, Manchester City, Leipzig şi Brugge se luptă în grupa A pentru un loc în primăvară. Astăzi, joacă primele două între ele, la fel şi ultimele două. Belgienii sunt outsiderii, dar au demonstrat cu PSG că trebuie luaţi în seamă. La PSG – City am ales GG, la cotă 1,58. La ce echipe stelare sunt, e imposibil să nu se marcheze. Am mers şi pe victoria nemţilor, puşi deja în gardă de evoluţia lui Brugge în runda întâi. „1 solist” e cotat la 1,45.

Grupa B, cote de 1,9

Grupa B, formată din AC Milan, Atletico, FC Porto şi Liverpool, are numai formaţii care au jucat finală sau chiar au câştigat Liga Campionilor. Milanul e în revenire printre granzi, Atletico e trup şi suflet Simeone. Meciul se anunţă disputat, iar GG-ul la 1,87 e plauzibil. Dincolo, Liverpool ar trebui să câştige la Porto, cotă 1,90.

Surpriza Sheriff

Moldovenii de la Sheriff au dat peste cap toate pronosticurile până acum în Ligă. Sunt în grupe şi joacă pe terenul lui Real. Ancelotti a revoluţionat marea echipă a Madridului şi a făcut-o să marcheze „căruţa” de goluri. „Peste 3,5” la cotă 1,90 merită jucat.

Ultimul meci e cel dintre Dortmund şi Sporting. Nemţii au infirmeria plină, dar asta nu se vede. Lusitanii sunt campioni en-titre, dar nici asta nu se vede. Şi-au luat-o rău de la Ajax în prima rundă, 1-5, iar Borussia e o nucă şi mai tare. Aşa că „1 solist” la 1,51 e alegerea normală.

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

Agenții autorizate