Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei din 29 ianuarie 2020. Mizăm pe Bundesliga 2

Leverkusen vs Stuttgart

Biletul Zilei din 29 ianuarie 2020. Stuttgart are parte de un duel extrem de tare, primește în vizită ocupanta locului 4, diferența dintre cele două cluburi fiind de un singur punct. Kiel s-a îndepărtat un pic de zona roșie, dar meciul cu Darmstadt are un caracter decisiv. În ambele partide alese de noi, avem parte de obiective clare ale echipelor implicate.

 

Biletul Zilei din 29 ianuarie 2020

  • Heidenheim este într-o formă mai bună decât Stuttgart, cele două echipe se află într-o luptă crâncenă pentru promovare, iar meciul de azi poate să devină unul hotărâtor. Punctul ce le desparte pe cele două cluburi, nu este unul imens, dar dacă gazdele se impun în meciul de azi, atunci avansul crește la 4 puncte. Stuttgart are o serie de 3 victorii consecutive acasă, victorii în care a marcat de fiecare dată de trei ori.

Biletul Zilei din 29 ianuarie 2020

  • Oaspeții nu se simt prea bine în deplasările din Bundesliga 2, până acum au reușit doar două victorii, după ce au evoluat în 8 astfel de partide. Totuși, Heidenheim a reușit o super victorie în ultima deplasare, 1-0 la Hamburg, iar acest lucru trebuie să le dea fiori celor de la Stuttgart. Cele trei meciuri directe de până acum, s-au terminat de fiecare dată în „GG” și cu cel puțin 3 goluri marcate.
  • În cel de-al doilea meci de pe tichetul nostru, ne mutăm atenția pe o partidă care se desfășoară la retrogradare. Kiel și Darmstadt au un oarecare avans față de ultimele trei clasate, un punct, respectiv 3 puncte. Cele două echipe sunt neînvinse în ultimele partide, dar au reușit doar egaluri în acest timp. Lupta la retrogradare este una intensă, se bat cel puțin 10 echipe pentru a o evita, punctele de azi sunt extrem de importante.

Biletul zilei din 29.01.2020

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Promotii