Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei din 29 ianuarie 2021. Triplăm banii cu meciurile echipelor de la retrogradare

Biletul zilei din 29 ianuarie 2021. Astăzi, mizăm pe echipe aflate în situaţii dificile în clasamentele naţionale. Stuttgart, fără victorie pe teren propriu, întâlneşte penultima clasată, iar în La Liga, Valladolid şi Huesca, două dintre formaţiile cu şanse mari de a ajunge în Secunda, se luptă pentru 3 puncte extrem de importante.

Stuttgart poate sparge gheaţa cu Mainz

Biletul zilei din 29 ianuarie 2021. Stuttgart – Mainz, de la 21:30, în etapa 19 din Bundesliga, e un duel între două formaţii cu formă similară, dar situaţie generală diferită. Stuttgart, locul 10, e o formaţie care nu a câştigat pe teren propriu în acest campionat, dar are 5 puncte din 8 meciuri. De partea cealaltă, Mainz, penultima, are o singură victorie afară, dar şi 5 înfrângeri în 8 partide. În ultimele 5 runde, ambele au făcut câte 4 puncte, un succes, o remiză şi 3 eşecuri. Ne aşteptăm ca gazdele să spargă gheaţa. „1 solist” are cota 1,76.

Duel la retrogradare în Spania

Biletul zilei din 29 ianuarie 2021. Valladolid – Huesca, de la 22:00, este un duel la retrogradare în La Liga. Gazdele, locul 16 cu două puncte peste prima poziţie ce trimite în Secunda, sunt uşor favorite în faţa ultimei clasate Huesca, o formaţie care a remizat jumătate din meciurile disputate. Alegem un pronostic avantajos, cu o cotă sporită, dar şi o marjă de siguranţă. „Victorie fără egal Valladolid” are cota 1,64. În cazul unei remize, primim cota 1,00, dar nu pierdem biletul.

Biletul zilei din 29 ianuarie 2021

Cum iei 2 BONUSURI în acelaşi timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii